Općenito > Generalno o skuterima

Kako ljubimce štitimo od krađe?

<< < (8/12) > >>

Genesis051:
Da...hvala... upravo mi je auto (star 8 god.) na procjeni... kad se uplaćuje polica, onda je to "prodajna cijena"... a kad je isplata štete, onda je to DO 75-80 % trzisne vrijednosti auta... za svaku godinu 10% pada.. dakle auto mi vrijedi 22-23 tisuće Kn, a 80 posto je totalka, (oko 17000 Kn) ... za skuter mi ne bi papir (dopis) ispisali, jer bi to premašilo tržišnu vrijednost (šalim se ali nažalost, ne vjerujem ni da bi pokrio sve rate koje su mi još ostale za isplatit... mislim da bi se svim silama borio da to isposlujem: da mi s bankom rasčiste sve preostale rate kredita ! toliko on vrijedi financijski za mene, to je drugo što je tržišna vrijednost ispod tog iznosa)... ja to znam...
do sad sam 2 put našao odvidane retrovizore, pojavio sam se (ili netko za koga je lopov sumnjao da je vlasnik) samo još jedan krug navoja vijka, da ga skine, i ode s njim (retrovizorom)... usred grada mi je nestala gumena podloga za nogu (48 Kn... bufff !..)
Znam da je alarm, bilo kakav, jedno od najboljih rješenja...

WENZE:
Eladio je vidio moj skuter pa zna sta je najbolja zastita protiv kradje  :icon_biggrin:

r.e.!:
reci i nama :toothy11: :laughing7:

WENZE:
ulje ispod skutera, razbijene plastike centrirane lupanjem, u slucaju paljenja skuter treba dobit injekciju  :icon_biggrin:

imam injection u karb. :laughing7:

eladio:

--- Citat: WENZE - 06 Rujan, 2006, 10:52:50 ---ulje ispod skutera, razbijene plastike centrirane lupanjem, u slucaju paljenja skuter treba dobit injekciju  :icon_biggrin:

imam injection u karb. :laughing7:

--- Kraj citata ---

injection  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju