Općenito > Generalno o skuterima
Kako ljubimce štitimo od krađe?
r.e.!:
--- Citat: roby44 - 31 Kolovoz, 2006, 15:38:00 ---nikad cuo, piaggio mozda pise na alarmu, al ko zna koja je zapravo marka iako je to svejedno. a i vjerujem da se placa "piaggio" tako nije potrebno bacat novce ako ima nesto jeftinije.
--- Kraj citata ---
Nisu preskupi. Ima ih na stranici SkuterMoto ili Piaggio stranici za HR.
roby44:
--- Citat: eladio - 31 Kolovoz, 2006, 15:41:13 ---pomaknes skuter ili volan i on pocne tuliti.. sumnjam da bi mahere to sprijecilo od kradje :redface:
--- Kraj citata ---
onda nisu maheri nego budale :laughing7:
roby44:
--- Citat: r.e.! - 31 Kolovoz, 2006, 15:52:35 ---
Nisu preskupi. Ima ih na stranici SkuterMoto ili Piaggio stranici za HR.
--- Kraj citata ---
ako nije skupo onda super, sve ce radit ako je dobro instalirano.
Genesis051:
Za 100 eura ću si ubacit alarm... pomišljam o tome već od kupnje, ali pare odu na nešto drugo... nije me panika, jer mi je doma u garaži, a na poslu na (doslovno, upravo toliko) 2 m od carinika, pograničnog policajca i zaštitara :icon_tongue: ...
"Najizloženiji" kriminalu je kad ga ostavim negdje po centru, na parkiralištima skutera/motora... ali i to me trenutno ne zamara, jer sam ga kasko osigurao... ako ga netko otme...uzmem što mi daju i na kredit iznova...
roby44:
ma nemoj se ti bas pouzdat u kasko. rođaku ukrali superba, procijenjen je na 150 000kn, dobio je 75!
i jos zam cuo bezbroj tih primjera gdje ne vrate ni pola vrijednosti. a po centru je i najopasnije ostavljat, cini se nelogicno ali tako je. pogotovo kad se radi o gileri i piaggiu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju