Općenito > Generalno o skuterima

Kako ljubimce štitimo od krađe?

<< < (12/12)

r.e.!:
Slažem se,ja sam govorio isključivo sa tehničkog gledišta :icon_thumright:
Neimanje A kategorije dosta koči u izboru... :dontknow:

Genesis051:
Istina, kriminalac uvijek ima razlog... skuter/motor s "imenom" krade zbog daljnje prodaje, a ove raritetne može zadesit (već je netko pisao) krađa zbog dijelova...
Ali sve je to stvar sreće... S v e  !!!    Pred godinu dana sam odlazio danima na izvjesnu adresu (sa skuterom) i naravno... dogodilo se i da sam pri povratku pred skut, počeo prekopavati džepove u potrazi za ključem...
Tad se pojavio jedan čovjek, stanar, i dolazeći mi u susret, pružio ruku s mojim ključevima... kaže, vidio je neke dečke oko skutera i onda je vidio i ključ u bravi, pa mi ga je spremio... Eto, moja Sretna zvijezda me pratila i nadzirala... i smatrala da još trebam ostat vlasnik Runnera.... E. pa... hvala njoj, velika, za ovaj put...  :icon_thumright:

Doomsday:
Je, nakon šta je moj stariji brat proda Yamahu Majesty 125, vidija san je u gradu, a ključi u bravi, novi vlasnik na poslu...  :laughing7:

Ali, kako znan novog vlasnika, i OK je čovik, odnija san mu ključeve... A moga je ostat bez skuta dok si reka grupni sex...  :laughing7:

enigma:

--- Citat: Doomsday - 22 Rujan, 2006, 08:39:31 ---Je, nakon šta je moj stariji brat proda Yamahu Majesty 125, vidija san je u gradu, a ključi u bravi, novi vlasnik na poslu...  :laughing7:

Ali, kako znan novog vlasnika, i OK je čovik, odnija san mu ključeve... A moga je ostat bez skuta dok si reka grupni sex...  :laughing7:

--- Kraj citata ---

nešto slično sam i ja vidio, išo nedavno u pevec i parkiro pored jednog kineza (silverstone) vidim ključevi u bravi...izgubio po pevecu nekoliko sati,dolazim po motor kad ključevi još u bravi... :redface:

očito neki radnik zaboravio al nitko nije sjeo i odvezao se... :toothy3:

filiplatinovicz:
najbolje je ostavljat ključ u bravi jer je lopovima neugodno maznut takav skut. to je najbolja zaštita  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju