Općenito > Generalno o skuterima

Kako ljubimce štitimo od krađe?

<< < (5/12) > >>

roby44:
u vecini slucajeva alarm ih ometA u toj nakani. ne moze ga onsposobit ako je dobro postavljen. a da ga odnosi i alarm tuli  :sad3: niko nije bas tolko lud.

r.e.!:
vjeruj da profesionalac može sa alarmom izaći na kraj, mada mu ja zato ne umanjujem vrijednost...

roby44:
ma vjeruj ti meni da nema takvog profesinalca koji ce ic na alarm a da ne zna bar koji je. ko da slijepac hoda gradom bez stapa.
podrazumjeva se da profesionalci znaju sta rade a onda se pojave biseri koji koji ponosno istaknu da imaju super alarm od ne znam kolko para.
pa sigurno da ce ostat i bez vozila i bez alarma.

r.e.!:
i sa time se slažem. to je jednostavno tako.
ali netko kome je to struka, lako onesposobi alarm. ima odgovarajuću opremu, i sigurno ne ide nepripremljen. auto alarmi, posebno tvornički postavljeni (BMW, mercedes...), spadaju u zadnju riječ tehnike, i nakon par mjeseci postanu beskorisni. jasno,to ne može svatko onesposobiti, ali stručnjaci za to postoje.
zamisli sada MV Agustu opremljenu najmodernijim moto alarmom. ukoliko maher ima narudžbu za taj motor, on će taj posao odraditi krajnje profesionalno, i posvetiti mu vremena onoliko koliko je to potrebno, i ode ona u rusiju...
ali ostaje činjenica da je alarm najbolje sredstvo za odvraćanje šireg kruga lopova, kao i što sam tvrdiš.

roby44:
sto se tice serijskih alarma to je sranje kakvog nema nigdje. tocno se zna kud ide koja zica, koje su mu mane...
to ni ne smatram alarmom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju