Općenito > Generalno o skuterima
Kako ljubimce štitimo od krađe?
r.e.!:
Nešto ću potražit :icon_thumright:
Mr J:
--- Citat: Waynder - 16 Kolovoz, 2006, 16:15:26 ---www.aolin.hr tu si vidi za alarme...
dosta ekipe je to uzelo..super stvar
--- Kraj citata ---
Di se oni nalaze? Nista ne pise na webu, ili sam ja tako umoran da nisam skuzio :happy8:
roby44:
mislim da je samo web prodaja, besplatna je dostava... :toothy10:
filiplatinovicz:
Vvaka dodatna zastita bolja je od nikakve... ja svoj peugeot vezem u haustoru onim delelim spanjolskim lancem od 200 kn, zakljucam volan i to je to...
inace, vidio sam da u zapresickom poduzecu lanac nude specijalne debele lance za vezanje motora, duzine 1,5 m i obucene u plasticno crijevo po 60 kn. Uz debeli lokot m oze to biti ucinkovita zastita. nadalje, ucinkovita je i blokada diska kakvu se u magnetixu (oxford junior) moze dobiti za 200 kn... doduse, blokada diska ne štiti od odnosenja motora ili skutera... Ne treba smetnuti s uma da dodatna zastita odvraca vecinu lopova od nakane. vec sam napisao da ako se namjere bas na odredjeni model, nista ih praktički nece sprijeciti u nakani da ga ukradu, ma o kakvom se alarmu radilo.
r.e.!:
--- Citat: filiplatinovicz - 24 Kolovoz, 2006, 02:31:41 ---Vvaka dodatna zastita bolja je od nikakve... ja svoj peugeot vezem u haustoru onim delelim spanjolskim lancem od 200 kn, zakljucam volan i to je to...
inace, vidio sam da u zapresickom poduzecu lanac nude specijalne debele lance za vezanje motora, duzine 1,5 m i obucene u plasticno crijevo po 60 kn. Uz debeli lokot m oze to biti ucinkovita zastita. nadalje, ucinkovita je i blokada diska kakvu se u magnetixu (oxford junior) moze dobiti za 200 kn... doduse, blokada diska ne štiti od odnosenja motora ili skutera... Ne treba smetnuti s uma da dodatna zastita odvraca vecinu lopova od nakane. vec sam napisao da ako se namjere bas na odredjeni model, nista ih praktički nece sprijeciti u nakani da ga ukradu, ma o kakvom se alarmu radilo.
--- Kraj citata ---
Sa time se u cjelosti slažem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju