Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Prepravka sr50 replika ditek u karburator
qwerty:
evo nasao sam neki malossijev kit za preradu na karb. vidim da ima neki cep za kompresor, zanimljiva stvar
http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640435920&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50DITECHAPR&category2=CAT
bijesna glista:
--- Citat: zL!Ko - 07 Veljača, 2010, 00:54:02 ---ima runner pure jet racing replica
--- Kraj citata ---
Da...ovakav je bio i moj dok ga nisam prepravio i ofarbao.
Daci:
isuse bože ljudi ... pa koji vam je...prvo @aprilia ditech ... jesi ti siguran da ti je kvar injektor???
e sad dalje ... ditech treba znat popravljat i ponavljam naši mutavi serviseri koji nemaju pojma o ničemu kunu diteche jer oni jednostavno nemogu shvatit tu tehnologiju pa kad mu dođe ditech ili pure jet na servis njemu je jedino riješenje da sve mijenja dok motor ne proradi...
pretvorbu u krab sam napravio među prvima uopće u ovom dijelu europe...zbog toga su me zvali na par stranih foruma da im objasnim kako šta i jel dobro funkcionira...uglavnom ja sam imo i karb glavu itd... ja mogu potvrdit da to radi relativno ok ...al dugoročno memogu garantirat da će dobro radit ...jer jednostavno to nije to ...nije problem rupe u bloku od kompresora već je jednostavno problem struja cijela...tj ditech ima induktivno paljenje za razliku od karbova koji imaju kapacitivno paljenje...da ne spominjem prjomjene kuta paljenja koje mu određuje mapa...najbolje bi bilo nabavit struju od karba cijelu...veliki problem i razlika ... s karbom troši gro ulja i gro benzina...i vjeruj mi ak pretvoriš na karb ćeš tek vidit kolka je to jebena razlika u potrošnji...zbog prerađivanja prirubnice koja stoji pod drukčijim kutem nego karb prirubnica nisam mogo stavit serijski filter a motor s gljivom i 19 karbom mi je na full gasu trošio 8-9 litara....još jedna stvar koja me smeta je t što stalno moraš sam radit mješavinu što je jako iritirajuće...curi iz boce u kojoj je pa ti sve sjebe ispod sica...ruke poslije svakog točenja masne i da ne pričam da sam u 2 tjedna potrošio pol litre ulja što je definitivno previše ( 2 % mješavina) ...ditech s litrom pređe 2000-3000 km....
motor ko serijala je definitivno najbolji motor ikad...sve druge serijale sam prao...kad sam stavio auspuh sam sa piaggio karbovima (sa auspuhom) bio isti do 80 a onda karb ode malo....
evo primjer zašto je ditech zakon...vozili se prije par dana po sljemenu i okolici 3 frenda i ja ... jedan frend ima ngr power sa mhr replicom (auspuhom) , ja na svom ima kit i pun k**ra* ostalih pi*darija ... uglavnom natočili oba do čepa .. nakon vožnje koja je trajala dobrih 2-3 sata njemu je ostala još jedna crtica na njegovom pokazivaču a meni kazaljka još uviek zakucana u iglici od full-a, nije se ni pomaknula...nema ništa bolje :toothy9:
opet ponavljam ditech treba znat popravljat i održavat a prvenstveno shvatit kako ta tehnologija radi...
Iwo SR Tuono:
ti mogu bit frend :toothy12:
sprdam se
imam prodat cijelu struju za morini karb ako kome treba
paljenje od ditecha je varijabilno i to si ispravno rekao zato nekolicina samo stavi glavu i karb i teraju i onda kad nađu rupu u klipu kažu da je motor smeće ič tako neš....ta tehnologija je jaaako jednostavna kad skužiš kako funkcionira al zaživit će tek kad skuteri budu morali biti euro 3,4,5 norme, a to je za 10 godina ili više
B.E.G.A:
Oćemo svoj INJEKŠON podforum da više ne moramo slušat ove pametnjakoviće koji u životu nisu vidjeli džek za injektor a za dalje da ne pričam :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju