Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Prepravka sr50 replika ditek u karburator
Daci:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 12 Travanj, 2010, 12:30:24 ---ti mogu bit frend :toothy12:
sprdam se
imam prodat cijelu struju za morini karb ako kome treba
paljenje od ditecha je varijabilno i to si ispravno rekao zato nekolicina samo stavi glavu i karb i teraju i onda kad nađu rupu u klipu kažu da je motor smeće ič tako neš....ta tehnologija je jaaako jednostavna kad skužiš kako funkcionira al zaživit će tek kad skuteri budu morali biti euro 3,4,5 norme, a to je za 10 godina ili više
--- Kraj citata ---
ak mi pokloniš tu struju za karb bit ćeš mi frend :toothy9:
Iwo SR Tuono:
već bi poslo da je moja, al je od frenda i on prodaje za 500ak kn ja mislim, sve komplet dobiš đekove i sve...
B.E.G.A:
Ja opako razmisljam da si nabavim morini karb blok,ofkors sa strujom i da slozim nekog midrace zmaja,samo ne znam kak se cijene krecu i dali bi bilo isplativije naci neku staru srku karambol pa onda dijelove raskopavat.
Jel ko probo uopce dali ide plug n play gore na nosace za morini tech?
sfreak:
cijenim ditecha kao skuter sa malom potrosnjom i dosta velikom snagom za serijalu...
ali jebes takav skuter/motor koji ne mozes furat po zadnjem preko 5 sekundi :toothy12:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: B.E.G.A - 12 Travanj, 2010, 17:31:11 ---Ja opako razmisljam da si nabavim morini karb blok,ofkors sa strujom i da slozim nekog midrace zmaja,samo ne znam kak se cijene krecu i dali bi bilo isplativije naci neku staru srku karambol pa onda dijelove raskopavat.
Jel ko probo uopce dali ide plug n play gore na nosace za morini tech?
--- Kraj citata ---
ja probao, idu plug & play
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju