Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Prepravka sr50 replika ditek u karburator

<< < (5/8) > >>

gokiSP:
ne znam zasto svi pljujete po didiju i pj-u tj znam - zato jer ga malo ljudi zna nastelat a oni koji ne znaju njima ne ide i jede svjecke stalno i trokira i bla bla..didija sam vozio serijalu sa 4rejsom i skuter ide jebeno al nema krajnju a vozio sam i pj-a serijala sa mhr replicom i isto ide jebeno s tim da ima bolju krajnju od didija i cisto za usporedbu..pj samo replica na njemu i runner karb sa replicom, multivarom, flaj - pj ga dere do nekih 80 (po uricama) i onda ode karb..(oba su bila nastelana) dakle didi i pj su odlicni skuteri ako imas znanja

Mislav46:
vozim ditecha vec 5 godina, imao sam problema tipa trokiranja, nakupljanja emulzije u casici (koje sam ocistis kada primjetis da se skuter cudno ponasa) i brzo izgaranje svjecica dok sam tenkirao na ini ali odkad sam presao na tifon i omv nema vise problema. Na njemu imam zx, 6,5g rolice, srednje federcice-nemogu se vise ni sjetit koji su kada sam ih davno stavljao (zuti valjda) ostalo sve serijala.....skuter ide i vise nego dobro 85 mu je krajnja a u startu perem te mal slabije masine sa kitom tipa sf2, tgb, neos, podgotovo ak nisu nastimane kak treba......trosi 2,5-3l na 100km i u 5g nikad nikakvih kvarova, mjenjana samo potrosna roba....ima clanova na forumu koji su ga vozili i znaju sta pricam......tesko koja serijala moze ici bolje....

Aprilija sr50:

--- Citat: qwerty - 06 Veljača, 2010, 21:19:08 ---ja sam prepravio na karb. mogu da ti pomognem ;D

jel ti masina piaggio ili minareli?

--- Kraj citata ---
Mislim da je  minareli di tec 2001 god.Nisam siguran moram pogledati koja je razlika izmecu ze dvije masine.

Iwo SR Tuono:

--- Citat: qwerty - 07 Veljača, 2010, 01:30:19 ---
e nije piaggio purejet na sr-ki se zove di tech

ja imam piaggo masinu koja se trpa na sr-ke od 07.2003

evo vam moja tema pa vidite

http://www.skuteri.org/forum/index.php?/topic/6246-prerada-aprilije-sr-di-tech-u-karburatordeteljno-uz-slike/

piaggio se razlikuje jer ima mehanicku pumpu za ulje dok morini ili minareli imaju elektronsku
tako da na piaggio mora da se zbudzi da sajla ima tri kraja da bi mogao da ide jedan u karb, jedan na klapnu da pomera paljenje i jedan u pumpu

inace poznajem ljude koji su preradili i runner, jet force i apriliju sa morini il minareli

--- Kraj citata ---

slušaj dečko, meni se nemoj bahatit jer neke stvari znam malo bolje nego ti,
osnovno je da je piaggio purejet ugrađivan na piaggio/gilera rame znači nrg,runner,a morini ditech na SRku do 2003, a 2003 je piaggio kupio apriliu i krenuo trpat purejet mašine na srke. Takve srke sa purejet mašinom ja nisam vidio u hrvatskoj, u njemačkoj ih ima i u italiji,ali to sad nije tema.Jedino u HR su bile prodavanje SRke sa piaggio hiper2pro i ima ih par na forumu. A to što su oni preimenovali purejet u ditech kad su stavljali na srku mogu si nabit u šupak jer purejet nikad neće bit ko ditech,a pravi znalci znaju i mogu prepoznat ditecha na kilometar.

MINARELLI nikad ALI NIKAD nije imao skuter niti razvijenu tehnologiju sa sustavom elektronskog ubrizgavanja za 50ccm stoga NEMOJ DA MEŠAŠ pojmove nego malo istraži forum ili pitaj nekog.

I da,šta još....aha, daj mi dokaz od tih tvojih ljudi koji su minarelli ditecha pretvorili u karb  :icon_thumright:

I kao zadnje, cijenim tvoj projekt i vidi se da imaš dobrog znanja al fale ti neke finese  :binkybaby:

Mislav46:
moj je 2003.g morini, vxr alu 200 isto 2003.g ma najbolja godina  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju