Osobno sam bio prisutan kada su u servisu visokim tonom proklinjali pure jetove,ujak mi od rente ima runner pure jet,tvornicka crvena i ima malossi tvornicku naljku onu bijelu...motor je smeće živo,7000 km ima,stvarno je očuvanje i sve,i on nije bio u pogonu ljeti zbog toga jer je prelos motor,a bivši vlasnik ga je uvalio za jako sitnu lovu sto mi je bilo čudno jer je motor kao nov doslovno....
takvog purejeta nije izašlo iz tvornice s malossi naljepnicom koliko ja znam
Drugo, ko god je vozio purejeta i sjeo na ditecha više nije htio vozit purejeta, procjenite sami zašto
Treće, ja sam purejeta znao ostavljat i po dužinu motora i tek bi me u krajnjoj stizao jer morini ima nešto kraći prijenos
Četvrto, skini purejet mašinu s instalacija i skini ditech mašinu s instalacijama i vidjet ćeš ko ima bolja rješenja i bolju tehnologiju
5. PIAGGIO JE PUREJET A MORINI DITECH--> NEMOJTE MIJEŠAT TE DVE TEHNOLOGIJE, IAKO SU SKORO ISTE NAZIV DITECH JE ZA APRILIA/MORINI IE skutere
Moja preporuka je da se ne konverta u karb nego da se proda ditech i kupi se karb mašina
Zašto--> Jer brdo ljudi nezna to kvalitetno pretvorit a i kad pretvore imaju problema jer im zbog varijabilnog paljenja na ditechu klip izgori uslijed krivog izgaranja smjese,ne riješe rupu kvalitetno gdje stoji kompresor pa im se smjesa vrtloži u tom malom prostoru,ostavljaju glavu od ditecha i začadi im se raspršivač bezveze a mogu ga prodat zajedno s galvom za dobre pare itd itd
ako neznaš šta radiš nemoj to ni radit!!