Tehnički kutak > Tuning skutera
ajmo ljudi pomoć!!
CoK:
Ako su brtve nove nema potrebe za silikonom
dhorvat:
--- Citat: dzeky - 06 Veljača, 2010, 17:01:15 ---ljudi :toothy10: evo klip je zavrsio u cilindru i nadam se samo da su karike lijepo sijele :icon_thumright: probao sam malo isprobat i ide verigud :laughing1: nema nigdje zapinajnja mada ce se to u voznji pokazat. E sad je ostala jos glava i zanima me dali je potrebno kakvog onog selikona oko rubova nabacat ili nije potrebno :help: :hello:
--- Kraj citata ---
Moraš očistiti sve da bude savršeno ravno i ako imaš nove dihtunge, samo ih stavi i to je to. Kod dotezanja pazi da radiš postepeno mic po mic i da šerafiš dijagonalno šerafe. Npr. malo dotegneš gornji desni pa malo dotegneš donji lijevi, pa gornji lijevi pa donji desni. I tako malo po malo pa na kraju sa kiloključem ako ga imaš na čini mi se 1,2 kile :laughing7:
dzeky:
ok ljudi tnx. ma malo cu ocistit i stavit stare dihtunge i dobro,a nemam kilokljuc :toothy10:
dhorvat:
--- Citat: dzeky - 06 Veljača, 2010, 18:28:50 ---ok ljudi tnx. ma malo cu ocistit i stavit stare dihtunge i dobro,a nemam kilokljuc :toothy10:
--- Kraj citata ---
Ako su stari dihtunzi, ja onda stavljam dihtmasu, onu crvenu. Ili malo ih očisti pažljivo ako se neš zaljepilo po njima i to je to. Stavi ININE tovatne masti malo po njima da se zaljepe za glavu pa da ne poispadaju kad "ciljaš" šerafe :laughing7:
Ako nemaš kiloključ onda moraš na osjećaj. Uzmeš običan ključić 10 i stežeš sa njime i to dosta jako (ako je ključ cca 10 cm dugačak) :binkybaby:
Dugi:
--- Citat: dhorvat - 06 Veljača, 2010, 18:24:31 ---Moraš očistiti sve da bude savršeno ravno i ako imaš nove dihtunge, samo ih stavi i to je to. Kod dotezanja pazi da radiš postepeno mic po mic i da šerafiš dijagonalno šerafe. Npr. malo dotegneš gornji desni pa malo dotegneš donji lijevi, pa gornji lijevi pa donji desni. I tako malo po malo pa na kraju sa kiloključem ako ga imaš na čini mi se 1,2 kile :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ovo koda slušam majstora na praksi ;D Tak sam se ja na Tomosima namućio sa svim i svaćim ove osiguraće sam gubio na veliko na pretražim cijelu garažu i okolicu di sam slago motor mogo bi ih 20-tak nać al praksa puno tu pomaže :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju