Tehnički kutak > Tuning skutera

ajmo ljudi pomoć!!

(1/9) > >>

dzeky:
evo stvarno nemam nikakve ideje kako staviti one osiguračiće sto idu na klip kod bolcne,znam neke price klijestima ali  :icon_scratch: dal moze netko detaljnije objasnit,ima tko kakvih slikica :notworthy: :hello:

gokiSP:
kakav imas? G ili C

dhorvat:

--- Citat: dzeky - 05 Veljača, 2010, 14:16:37 ---evo stvarno nemam nikakve ideje kako staviti one osiguračiće sto idu na klip kod bolcne,znam neke price klijestima ali  :icon_scratch: dal moze netko detaljnije objasnit,ima tko kakvih slikica :notworthy: :hello:

--- Kraj citata ---

Gle složio sam klipova i klipova, sve sam usavršio i sve mi ide od ruke i uvijek je sve u centru, ali te vražje osiguraće stavljam i po 15 minuta  :toothy12:

Kako sam živčan na njih  :drunken_smilie:

Možda se nebi tolko brinuo za to i prije bi ih stavio kad bih ih imao 6-7 sa strane jer uvijek mi odlete nekud pa ih tražim duže nego da sve ostalo na mašini složim.

dzeky:

--- Citat: gokiSP - 05 Veljača, 2010, 14:24:15 ---kakav imas? G ili C

--- Kraj citata ---

uglavnom,osiguraci su C a klip ima samo jedan free utor

dzeky:

--- Citat: dhorvat - 05 Veljača, 2010, 14:26:30 ---Gle složio sam klipova i klipova, sve sam usavršio i sve mi ide od ruke i uvijek je sve u centru, ali te vražje osiguraće stavljam i po 15 minuta  :toothy12:

Kako sam živčan na njih  :drunken_smilie:

Možda se nebi tolko brinuo za to i prije bi ih stavio kad bih ih imao 6-7 sa strane jer uvijek mi odlete nekud pa ih tražim duže nego da sve ostalo na mašini složim.

--- Kraj citata ---

pa objasni m ikako ti to radis pa makar bilo 2 sata :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju