Tehnički kutak > Tuning skutera
ajmo ljudi pomoć!!
LukyGS:
To ti je normalno da se klip može pomicat malo uljevo-malo udesno sa klipnjace,nemaš brige to ti je normalno!.
dzeky:
ljudi niste me skuzili ocito :icon_biggrin: Kao prvo sto se tice strelice znam da ide prema ispuhu,ali ovo u svezi klipa znam da ide ljevo desno kao i klipnjaca. Ključ je u tome da kad budem gurao klip u cilindar hoce li se klipnjaca pomaknut iz centar igličastog ili ce on doc na centar sam,kuzite :toothy9: :hello:
CoK:
Doc ce sam na svoje mjesto. Neznam cemu tolka frka,stavi klip na klipnjacu i stavi cilindar gore. Za stiskanje karika upotrebi prste ili tanki odvijac i gotovo :dontknow: Klipnjaca se nemoze izmaknuti nigdje,to sta ona ima lufta malo lijevo desno mora imati kao sto vec znas,a kada stavis cilindar,po klipu ce se centrirati. Jel to to na sta si mislio?
dzeky:
--- Citat: CoK - 06 Veljača, 2010, 14:17:46 ---Doc ce sam na svoje mjesto. Neznam cemu tolka frka,stavi klip na klipnjacu i stavi cilindar gore. Za stiskanje karika upotrebi prste ili tanki odvijac i gotovo :dontknow: Klipnjaca se nemoze izmaknuti nigdje,to sta ona ima lufta malo lijevo desno mora imati kao sto vec znas,a kada stavis cilindar,po klipu ce se centrirati. Jel to to na sta si mislio?
--- Kraj citata ---
ma upravo to,negdje sam nacuo bit centriranja kad se stavlja klip pa me malo uplasilo :laughing7: ok tnx :icon_thumright:
dzeky:
ljudi :toothy10: evo klip je zavrsio u cilindru i nadam se samo da su karike lijepo sijele :icon_thumright: probao sam malo isprobat i ide verigud :laughing1: nema nigdje zapinajnja mada ce se to u voznji pokazat. E sad je ostala jos glava i zanima me dali je potrebno kakvog onog selikona oko rubova nabacat ili nije potrebno :help: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju