Tehnički kutak > Tuning skutera

peugeot sf2, umjesto mono vilice klasicna.

<< < (2/6) > >>

Drnda:
ja bi ovako, kupim vilu, samo ispresam sf stup i upresam u nive vile i zasarafim natrag, to je 10 minuta posla majstoru, a tebi mozda sat vremena...

ive_91:
videt cu.. nabavim negdi dobre trokute i stup od aerox-a i poberem nekog sf-a ak nist drugo ovog od buraza raskalam i pogledam kaj treba drkat da to udje unutra.

n0n4m3:
nabavis vilice od neceg .. nabavis stup od sf2 ... i das tokaru da upresa stup u taj trokut .. i samo stavis  .. malo moras prepravit onu plastiku ispod .. i to je to ..

bosko_matica:
jeste vi ziher da se samo ispresa stup iz npr. sr-ove vilje i upresa stup od sf-a??? imam doma vilicu od sr-a i planiro sam ju stavljat na sf-a.pa me zanima jel to neko radio tj. jesu 1oo% isti promjeri stupova na dijelu gdje ulaze u trokut??? vidio sam projekt od hac-a al nisam ziher jel napiso sta je tocno radio,briem da nije...

...da ono,ne odnesem majstoru da mi to ispresa i upresa i da onda vidim da to ne klapa jedno s drugim... :sad1:

nrg extreme:
A ko to može znat bolje od tebe ako imaš obje vilice.
Izmjeri se jedna i druga i odma znaš.Mada mislim da bi to tokar mogo poprilično jednostavno riješit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju