Tehnički kutak > Tuning skutera

peugeot sf2, umjesto mono vilice klasicna.

<< < (3/6) > >>

shegy:
sta se zajebavate?
 koliko sam skuzio (nisam siguran) ali od vivacitya vilica pase toliko da ju samo nasarafis , bez ikakvog prešanja i sranja!

dgeceg:
netreba ti tokar pretokarit stup, može ti samo na vilama od aeroxa, sr-a bilo čega, narezati isti navoj koji je na vilama od sf2, i onda ju samo zašarafiš, a ovo s stavljanjem stupa na drugu vilu, nije sigurno, tko zna jel če to biti u centru?

nrg extreme:

--- Citat: dgeceg - 04 Ožujak, 2010, 10:59:09 ---netreba ti tokar pretokarit stup, može ti samo na vilama od aeroxa, sr-a bilo čega, narezati isti navoj koji je na vilama od sf2, i onda ju samo zašarafiš, a ovo s stavljanjem stupa na drugu vilu, nije sigurno, tko zna jel če to biti u centru?

--- Kraj citata ---
Može ako je isti promjer stupa a ako nije mora ispresati stup i stavit drugi. :icon_thumright:

Drnda:
ja  sam to uradio.. evo amo redom.. sf stup se ne moze ispresati iz poluge... meni je nju otpilao i onda na tokarskome veo na debljinu koja je... jer je cijelim dijelom donjim stup povaren sa vilicom.. stavio sam roxove tubove, ali sam se zeznuo sto sam stavio od sr 150 trkout.. sada ako je okrenut na jednu stranu trokut onda meta far prednji, a na drugu stranu ako se okrene smeta sve.. ja sam pukao na taj nacin i onu crnu plastiku i kadu na skutu, jer sam poslusao neke sa foruma... izgleda da je najbolje rjesenje trokut koji stoji u ravini sa stupom, a ne kao u mene da moze ili tubovi ispred ili iza stupa stati  :icon_thumright:

doc-sr150:

--- Citat: Drnda-1 - 04 Ožujak, 2010, 12:28:11 ---ja  sam to uradio.. evo amo redom.. sf stup se ne moze ispresati iz poluge... meni je nju otpilao i onda na tokarskome veo na debljinu koja je... jer je cijelim dijelom donjim stup povaren sa vilicom.. stavio sam roxove tubove, ali sam se zeznuo sto sam stavio od sr 150 trkout.. sada ako je okrenut na jednu stranu trokut onda meta far prednji, a na drugu stranu ako se okrene smeta sve.. ja sam pukao na taj nacin i onu crnu plastiku i kadu na skutu, jer sam poslusao neke sa foruma... izgleda da je najbolje rjesenje trokut koji stoji u ravini sa stupom, a ne kao u mene da moze ili tubovi ispred ili iza stupa stati  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju