Tehnički kutak > Tuning skutera

peugeot sf2, umjesto mono vilice klasicna.

(1/6) > >>

ive_91:
znam da je netko radio, ali dali je netko radio na standard sf2 da je stavio gore, jel bilo kaj bolje, vozniji motor, jel bolje koci.. i jel ima puno jebade sa stavljanjem aeroxove prednje vilice i felge na sf2

Drnda:
radio je jedan lik blizu mene, na forumu je inace... od typhoona je stavio vilice, a slusaj, koci bolje, samo sam napravio krug tako da ti nemogu bas reci kako se ponasa...

ive_91:
imam doma sf1 od buraza jbt. katastrofa za vozit, imal sam sr-a to je bilo ko rsv1000 naspram sf-a, a sf je jeftin po oglasnicima ima ih po 4000 kn a prekrasan mi skuter.. al hebes ga, kaj mi znaci kaj je ljep kad me strah to vozit..

Drnda:
stvar je navike.. meni je bolje nekako lezanje sa mono vilom nego sa obe.. naviknuo se.. iako bi i ja lako mogao zamijeniti za normalnu, ali ne zbog vile, nego zbog kotaca i kocnica... kako bi imao isto i naprijed i natrag...

ive_91:
jel znas jel ima puno jebe oko ubacivanja.. nemogu nigdi nac kak je rađeno, znam da je radio netko, trpal je na bijelog sf-a i gore je bila piaggio high end. makina..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju