sada sam pročitao kompletnu temu. malo sam se nasmijao na one prepirke itd., a sada ozbiljno.
alfa je u pravu. ako tablica nije na riginalnom nosaču iliti onom blatobranu, također možeš dobiti kaznu jer tablica nije na predviđenom mjestu za tablicu. to je meni rekao murjak i napisao 300 kn kaznu. dakle, ako je ispod kao što ju imam i ja, veće su šanse za dobiti kaznu nego da je na flip plate-u, ali kazna nije isključena ni sa ovim.
sada, vezano za te vaše motore i mehanizme... govorim o runneru jer njega imam i kemijao sam svašta. ispod ima jako malo prostora jer je tablica velika. ako budete i stavljali taj flip plate, onda računajte na to da vam se tablica neće dizati skroz pod rep i da neće pratiti liniju koju bi trebao pratiti undertail. ona će biti dosta spuštena dolje što nije estetski lijepo. govorim to, jer je stavljanje tablice ispod, prvenstveno zbog estetike motora. iskreno, nemam ništa protiv tog mehanizma, ali mislim da se ne može složiti dovoljno lijepo kao kada samo stavite tablicu pod rep bez tog mehanizma. pogledajte slike kod mene u garaži, pa ćete vidjeti o čemu pričam.
da dokažem da je jako malo mjesta ispod da bi tablica mogla pratiti liniju koju bi trebao pratiti undertail, a ne visjeti dolje, je onaj video u kojem je jandro morao savijati tablicu da mu ne smetaju opruge amortizera.
ja ostajem pri ovom da mi je tablica fiksna, pa kada popušim kaznu, popušio sam je jer sam htio imati tablicu na mjestu na kojem ju želim imati i na način koji je po meni prelijep, a ne da je malo spuštena i da se ne može skroz podići i pratiti liniju bočne plastike.
sve u svemu, zanima me kako ćete to izvesti jer ako uspijete iskemijati nešto dobro, spreman sam se predomisliti i napraviti to isto.
dečki želim vam sreću u smišljanju patenta. mislim da je to dobra stvar tko želi smanjiti rizik od dobivanja kazne.