Ko prvo imam malu tablicu. Ko drugo da vozim nes na veliku tablicu najvjerovatnije je nebi ni imo. Pa bolje mi ne imat nego imat na nekom usranom flip plateu po kojem svi seru. Nezelim ispast bahat ni nista stim sta govorim da necu imat tablicu. Al eto to je moje misljenje pa ga ti protumaci kako oces.
I btw. susjed mi ima tablicu sa strane(nije deklo jer ima čopera) i izgleda bolje nego da ju je stavio igdje drugdje na motor.
ti il jako sporo kopčaš il neznam,ne kopčaš uopće..govor je o velikoj tablici..nie govor o flip plate,ne vidimo čitat baš,ili?
ak murja vidi da nemaš tablu na skuteru nebude te uopće išel ganjat,jelda?..pa dok ti doleti sa onom bmw-arom od motora moreš se lagano jebat druže..pa da vidiš sranja kaj nemaš tablicu il ak nije na vidljivom mjestu...
ovo je estetike radi...tablica pod repom da ne izgleda nakaradno i da ju moreš spustit da murja vidi da ju imaš i da te ne jebava,jel sad kužiš?
tu nie bit skrivanje tablice i bježanje jer to krelci rade i ne govorimo o R motorima jer na njemu ju nebi ni ja imal..a skutere svi jebu..
a ovo za čoper uopće se nemre uspoređivat sa skuterom.