Ostalo > Svijet računala i mobitela
Need For Speed - Underground 2
jprekrit:
--- Citat: paprikash - 07 Veljača, 2010, 10:42:53 ---http://www.vimby.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/gameboy.jpg
--- Kraj citata ---
Moji su bili točno takvi!
..::IVKULJA::..:
aaaaa sta sam ovih segi megi pokidao ko klinac..prije se islo u soping u Mađu i svaki put padne nova sega,zute kazetice sa 60 igara,od kojih su 6 razlicitih ali se deset puta ponavljaju XD
Crazy Kuree:
gledam ovaj world online, grafika je dobra ali izgleda da nema uopće tunniga a to je i logično jer svakim novim nastavkom sve je manje tunniga... da bar naprave nastavak od underground 2, neznam jesul oni glupi il šta kad ljudi iz cjelog svijeta kritiziraju nastavke i žele što više tunniga a on isve suprotno rade
aprilia area 51:
neznam jeste znali da undergroundu 2 kad skreces i to kad vozis da ne skreces i ne vozis auto vec sliku...znaci auto stoji stalno ravno a ti zapravo okreces sliku... :drunken_smilie:
paprikash:
--- Citat: sule - 07 Veljača, 2010, 10:53:28 ---hahah sega mega , to je bilo na one zute kazete ako se dobro sjecam ?
--- Kraj citata ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 07 Veljača, 2010, 14:07:52 ---aaaaa sta sam ovih segi megi pokidao ko klinac..prije se islo u soping u Mađu i svaki put padne nova sega,zute kazetice sa 60 igara,od kojih su 6 razlicitih ali se deset puta ponavljaju XD
--- Kraj citata ---
NE NE NE :nono: ,koliko sam to puta ponovio frendovima,ta na zute kazete je kineska kopija sa place
u ovu idu CRNE kazete hehehe,i na svakoj kazeti je druga igrica, jedna kazeta -> jedna igrica hahaha
evo kako to izgleda:
slazem se sa Crazy Kuree,u uderground2 mos uzet sta hoces,i proivodjaca koeg hoces,a vec u most wantedu,samo "street pack" "pro pack" tako nesto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju