Ostalo > Svijet računala i mobitela
Need For Speed - Underground 2
dhorvat:
--- Citat: paprikash - 07 Veljača, 2010, 08:41:53 ---ma nintendo mi je opcenito sranje,bilo da je wii ili ds,ideje su dobre,ono pokret i touch ali igre :help: blah
--- Kraj citata ---
Nintendo možda danas nije nešto, ali u vrijeme kad su još kompjuterske igre bile na razini pacman-a i tetrisa, ja sam imao ovo: :icon_tongue:
...i ovo:
A kaj je najbolje, sve još uvijek radi :toothy12:
jprekrit:
Hehe... I ja još imam svoje Gameboy-e koje sam dobio još daleke '91. kad sam bio u njemačkoj! Istina, još dan danas rade, jedino štekaju oni adapteri kaj su se koristili umjesto baterija!
paprikash:
pa da,nintendo je nekad bio top,pogotovo gameboy
a ja sam nekad 2000. dobio ovo :notworthy: (kad sam imao 8 godina) i jedno 10 igara,jos uvijek radi :drunken_smilie: ,samo ako ju malo kucnes u igri zasteka :(
sad ju cuvam kao uspomenu,a dobre stare sonic,sonic2 itd i to igram na psp
jedanput sam ju otvorio i na ploci pise manufactured: 3. sept 1993,a ja rodjen 4. sept. 1992 :laughing11:
a frend imao:
http://www.vimby.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/gameboy.jpg
sule:
hahah sega mega , to je bilo na one zute kazete ako se dobro sjecam ?
dhorvat:
--- Citat: paprikash - 07 Veljača, 2010, 10:42:53 ---
a ja sam nekad 2000. dobio ovo :notworthy: (kad sam imao 8 godina) i jedno 10 igara,jos uvijek radi :drunken_smilie: ,samo ako ju malo kucnes u igri zasteka :(
sad ju cuvam kao uspomenu,a dobre stare sonic,sonic2 itd i to igram na psp
jedanput sam ju otvorio i na ploci pise manufactured: 3. sept 1993,a ja rodjen 4. sept. 1992 :laughing11:
--- Kraj citata ---
Uf, i to je isto pila bila kad je došla. Čovjeće, uspio si sačuvati i kutiju. Ja sam to onda bio odmah bacio :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju