Ostalo > Svijet računala i mobitela

Need For Speed - Underground 2

<< < (11/11)

Marekvz1:

--- Citat: aprilia area 51 - 07 Veljača, 2010, 19:22:11 ---neznam jeste znali da  undergroundu 2 kad skreces i to kad vozis da ne skreces i ne vozis auto vec sliku...znaci auto stoji stalno ravno a ti zapravo okreces sliku... :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

i koja je razlika? :icon_scratch:

dhorvat:

--- Citat: paprikash - 08 Veljača, 2010, 07:34:59 ---NE NE NE :nono: ,koliko sam to puta ponovio frendovima,ta na zute kazete je kineska kopija sa place

u ovu idu CRNE kazete hehehe,i na svakoj kazeti je druga igrica, jedna kazeta -> jedna igrica hahaha
evo kako to izgleda:

slazem se sa Crazy Kuree,u uderground2 mos uzet sta hoces,i proivodjaca koeg hoces,a vec u most wantedu,samo "street pack" "pro pack" tako nesto

--- Kraj citata ---

Jooj, kad se sjetim da smo na placu mogli kupiti za 30 kuna tu žutu kazeticu, a za 10 kuna si ju mogo mijenjat za neku drugu kad ti je ova dosadila  :rofll:

To je frend imal, i na tom je bilo 5000 igrica ko fol u memoriji, zapravo možda 20 igrica na svakoj stranici i onda se dalje ponavljaju ali na drugim nivoima, worldovima itd...  :laughing7:

Moj Nintendo smo svaki j#beni dan igrali i dan danas još radi makar je cijelo vrijeme gore na tavanu gdje je po zimi temperatura ko vani, a po ljeti je i više nego vani, znači od cca -20 do po ljeti +46 celzija  :toothy9:

A da ne pričam da su njegove kineske crkle kroz par godina  :laughing7:

Igre za Nintendo mi je stari kupoval u Ukrajini ili u Austriji i Njemačkoj kad je na put išel, svaka je oko 110 maraka u ono vrijeme koštala. Imam 7 komada doma. Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Mario & Yoshi, Zelda II: The Advanture of Link, Wario's Woods, Ice Hockey i Mike Tyson's Punch Out

EDIT:
...i naravno Game Genie  :laughing7:

devil_ma-yela:
@ dhorvat - ovaj na slici što si stavio, takav isti imam dan danas, jedno 5-6 igrica, 2 joysticka i pištolj... ne znam jel još radi, ali to je prije bila zakon stvar i na tom smo provodili jako puno vremena... pogotovo igrajući super maria! trebao bi to probat osposobit...

paprikash:
da dignem temu,nedostaje mi  :laughing1:

--- Citat: aprilia area 51 - 07 Veljača, 2010, 19:22:11 ---neznam jeste znali da  undergroundu 2 kad skreces i to kad vozis da ne skreces i ne vozis auto vec sliku...znaci auto stoji stalno ravno a ti zapravo okreces sliku... :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
mislim da se i auto mora barem malo "pomjerati" jer recimo tokom drifta ga vidis sa strana i tak to

ah:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju