Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Novi ukućan  (Posjeta: 3111 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Odg: Novi ukućan
« Odgovori #20 : 02 Veljača, 2010, 01:09:26 »
e to mi je najjače ,ti voliš životinje a uzea bi tu pasminu, pa on crkaje priko lita, ljudi ih tako muče, meni se smuči kad ih vidin priko lita kako pate...... oni jednostavno nisu za ovo područje,ali izgleda da to vlasnike ne zabrinjava

a da uzimam, ovo mi je No1. pasmina

engleski bulldog
necemo se sad prepucavat ...nebitno...tvoje misljenje ..ja imam svoje ...gotovo...kraj rasprave.......
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #21 : 02 Veljača, 2010, 01:10:39 »
imam i ja u kuci psa od 90kg a opet bi mogo imat i ovakvog malo zrikavca ko sta rossi ima  :dontknow:

Offline vx

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #22 : 02 Veljača, 2010, 01:17:16 »
necemo se sad prepucavat ...nebitno...tvoje misljenje ..ja imam svoje ...gotovo...kraj rasprave.......

možda si tako shvatio, ali nije prepucavanje  :icon_thumright:

glavno da si ti zadovoljan, briga te za ostale....  :icon_thumright:
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #23 : 02 Veljača, 2010, 01:38:20 »
meni su mali psi nizačeg drugo već za hranu velikim mrzim ih, još pogtovo kad laje onda bi mu rukama čeljust pokido. Za mene su psi: staford, pitbull,rotvajler,doberman... alabai je previše to za nekog ko ima mesnicu odlično jer to jede kravu na dan  :headbang:
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #24 : 02 Veljača, 2010, 01:42:45 »
aj molim admina da lock ili delete temu ...jer ocito ce ovo preci u prepucavanje i slicno.....eto pa zamolio bi admina da lock temu i premjesti u onaj otpad ili kako vec....hvala unaprijed...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #25 : 02 Veljača, 2010, 09:40:07 »
Niste u redu, čovjek predstavi psa i onda krenu glupi komentari i kritike, ako nemate ništa pametno za reći preskočite temu :angry7:

Inače, Rossi pas je :icon_thumright: :icon_thumright:

aj molim admina da lock ili delete temu ...jer ocito ce ovo preci u prepucavanje i slicno.....eto pa zamolio bi admina da lock temu i premjesti u onaj otpad ili kako vec....hvala unaprijed...

« Zadnja izmjena: 02 Veljača, 2010, 09:44:50 dino gp1 »

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
    • GT Računala
  • Mjesto: Zaprešić
« Odgovori #26 : 02 Veljača, 2010, 10:35:27 »
hahh ma nista :) ma to je kucni pas vise...tj ja sam u stanu pa mi odg tako mali ...kako bi bilo da u stanu nabavim sta od 20 kila neznam ili slicno :laughing7: :laughing7: ...a i ovo sam uzeo najvise radi djevojke ...ona dodje i igra se snjim.....igra se vise snjim neg samnom  :toothy3:
A dok se ona igra s njim, ti se otpozadi poigraj s njenom.  :laughing7:  :icon_thumright:
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Dežurni forumski Gargamel. :D
 Dobriša Cesarić u recesiji... "Gle malu plaću poslije kiše, platiš račune i nema je više"

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #27 : 02 Veljača, 2010, 20:12:39 »
meni su mali psi nizačeg drugo već za hranu velikim mrzim ih, još pogtovo kad laje onda bi mu rukama čeljust pokido. Za mene su psi: staford, pitbull,rotvajler,doberman... alabai je previše to za nekog ko ima mesnicu odlično jer to jede kravu na dan  :headbang:

Pola ovih što si nabrojao nisu psi!

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #28 : 02 Veljača, 2010, 20:21:26 »
sorry sto komentiram, a tema je kod lockom

pogledajte sto cezar radi:

od 6:30 pa na dalje  :upsopetja: