Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
e to mi je najjače ,ti voliš životinje a uzea bi tu pasminu, pa on crkaje priko lita, ljudi ih tako muče, meni se smuči kad ih vidin priko lita kako pate...... oni jednostavno nisu za ovo područje,ali izgleda da to vlasnike ne zabrinjavaa da uzimam, ovo mi je No1. pasmina engleski bulldog
necemo se sad prepucavat ...nebitno...tvoje misljenje ..ja imam svoje ...gotovo...kraj rasprave.......
aj molim admina da lock ili delete temu ...jer ocito ce ovo preci u prepucavanje i slicno.....eto pa zamolio bi admina da lock temu i premjesti u onaj otpad ili kako vec....hvala unaprijed...
hahh ma nista ma to je kucni pas vise...tj ja sam u stanu pa mi odg tako mali ...kako bi bilo da u stanu nabavim sta od 20 kila neznam ili slicno ...a i ovo sam uzeo najvise radi djevojke ...ona dodje i igra se snjim.....igra se vise snjim neg samnom
meni su mali psi nizačeg drugo već za hranu velikim mrzim ih, još pogtovo kad laje onda bi mu rukama čeljust pokido. Za mene su psi: staford, pitbull,rotvajler,doberman... alabai je previše to za nekog ko ima mesnicu odlično jer to jede kravu na dan