Općenito > Generalno o skuterima
iskustva s uljima
dino_180:
--- Citat: sole - 12 Veljača, 2010, 21:42:40 ---gle prije 30 god je na ininim pumpama bila posebna pumpa za mjesavinu i imao si za birat onu sa 4 ili onu sa 5 posto ulja vec zamjesanim a to da se radi mjesavina od 2 posto to moze ici u neki motor koji nije nakitan i da ima sve blokade i da ga vozi neki penzic inace taj motor ne traje duze od 4 tkm a ja na svim svojim 2t motorima u zivotu nisam napravio slabiju mjesavinu od 3 posto i uvjek dime ali zato i idu.... ugl na 2t motoru kad zabodes prst (u pocetak auspuha) ti mora ostat lagano mokar ako je samo suha garez znaci da nema dovoljno ulja evo pa si provjeravajte kada ce vam motor zaribati
--- Kraj citata ---
:violent1: :violent1:
aprilia area 51:
ej eo imam ja jos jedno pitanjce... :toothy9:
zanima me koliko ulja sipati na 5 litara benzina ako je motor cista serijala sznaci sve je serisko samo je uljna izvadena
grbi128:
--- Citat: aprilia area 51 - 19 Ožujak, 2010, 11:12:18 ---ej eo imam ja jos jedno pitanjce... :toothy9:
zanima me koliko ulja sipati na 5 litara benzina ako je motor cista serijala sznaci sve je serisko samo je uljna izvadena
--- Kraj citata ---
1dl
aprilia area 51:
znaci isto koliko sam sipo i sa kitom ???
ivanm:
2% za sve vodenjake, a do 2.5% za zračnjake..
čuo sam da na trkama rade jače mješavine i više od 3% al za ove base do midrace setupe je 2-2.5% taman..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju