Općenito > Generalno o skuterima
iskustva s uljima
3alfa3:
--- Citat: aprilia area 51 - 05 Veljača, 2010, 16:40:09 ---eo imam i ja jedno pitanje...
ja sipam still - ovo ulje...
pa me zanima koliko dop decilitara ulja na 5 litara goriva...nemam uljnu pumpu i imam midrace kit...
je bi bilo dosta oko 1 do 1,5 deci ??
--- Kraj citata ---
1dl na 5 litara je 2%
igor.sb:
kome ne lezi matematika
http://fpp.hamradio.si/roost/software/oilmix.zip
pa se igrajte :binkybaby: :binkybaby:
sole:
--- Citat: zL!Ko - 01 Veljača, 2010, 23:46:49 ---ako radis mjesavinu 2% to bi znacilo da na litru ide 0.02. To je ona casica za žesticu pa 2/3 od toga. Tj na 5 litara benge dec ulja. Tako barem ja radim al se uvjek preracunam da dimi za poludit :toothy10:
--- Kraj citata ---
gle prije 30 god je na ininim pumpama bila posebna pumpa za mjesavinu i imao si za birat onu sa 4 ili onu sa 5 posto ulja vec zamjesanim a to da se radi mjesavina od 2 posto to moze ici u neki motor koji nije nakitan i da ima sve blokade i da ga vozi neki penzic inace taj motor ne traje duze od 4 tkm a ja na svim svojim 2t motorima u zivotu nisam napravio slabiju mjesavinu od 3 posto i uvjek dime ali zato i idu.... ugl na 2t motoru kad zabodes prst (u pocetak auspuha) ti mora ostat lagano mokar ako je samo suha garez znaci da nema dovoljno ulja evo pa si provjeravajte kada ce vam motor zaribati
grbi128:
--- Citat: sole - 12 Veljača, 2010, 21:42:40 ---gle prije 30 god je na ininim pumpama bila posebna pumpa za mjesavinu i imao si za birat onu sa 4 ili onu sa 5 posto ulja vec zamjesanim a to da se radi mjesavina od 2 posto to moze ici u neki motor koji nije nakitan i da ima sve blokade i da ga vozi neki penzic inace taj motor ne traje duze od 4 tkm a ja na svim svojim 2t motorima u zivotu nisam napravio slabiju mjesavinu od 3 posto i uvjek dime ali zato i idu.... ugl na 2t motoru kad zabodes prst (u pocetak auspuha) ti mora ostat lagano mokar ako je samo suha garez znaci da nema dovoljno ulja evo pa si provjeravajte kada ce vam motor zaribati
--- Kraj citata ---
si ti popizdio?
bebesr180:
kod mene je ta masina isla na dvotaktol uvijek je islo na 10litara 2,5 deci nikad nista tako je i rs-u bilo i u svakom motoru sto nije bilo uljne pumpe i nijedan mi nije zaribo..a sad kako oces a taj valvoline ti nije los ako ga vec imas i mos ga nabavljat konstantno sipaj samo njega i teraj.. :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju