Općenito > Generalno o skuterima
iskustva s uljima
SlayForMoney:
--- Citat: zovko - 31 Siječanj, 2010, 20:31:21 ---zanima me jel tko imo iskustva s valvoline 2T uljem...
--- Kraj citata ---
vidim da svi ovdje govore o mješavinama ali da malo i spomenem to valvoline 2T ulje zbog kojeg je i otvorena tema:
potrošio sam 2 x 1L (polusintetika) tog ulja (oko 3000km). tek kada sam promijenio marku sam skužio da i nije bio neki izbor (napominjem, riječ je o serijskom Peugeotu. na neke druge marke skutera možda i nije loše....).
kada sam prešao na Seleniu (na ambalaži piše Linex, tako nešto) skuter se preporodio: manje je dimio, mirnije radio, ujutro se lakše upalio,......s time da je promjena i značajnija budući da je prva boca Selenie bila mineralna a tek kasnije sam isprobao i polusintetiku (najbolji omjer love i učinka) i full-synth (za serijalu bacanje novaca, uzeo jednom-samo zato jer nisu imali ostalo a došao u dućan sa par kapi ulja u skuteru).
u moj skuter Valvoline nikad više :) ima boljih ulja za istu lovu IMHO
ivanm:
ja nemam dobra iskustva sa valvoline ni na autima ni na skutu..
ono polusint za 2t jako dimi i smrdi..
ja koristim silkolene scoot sport2..
da nema toga vjerojatno bi castrol actevo il koju još polusintetiku.. shell, selenia, total itd..
samo ne valvoline i ina..
Iwo SR Tuono:
Repsol Moto Town 2T
Kaže lik polusintetika,kupio ga ja danas za 50 kn/L
Ako tko zna šta o tom ulju, meni treba za kosilicu i motornu pilu tako da će bit vjerovatno ok, u ditecha ionako točim motul
animatrix:
jedno pitanje za midrace, znaci due+ i yasuni c20, koje ulje koristiti?
stjepko007:
motul 710full sintetika 100kn litra i gasssss
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju