loool kakva banda, dajte da vam opisem iskustvo
ugovor mi istice za 2 mjeseca, i sad jebu me da vec sad idem produzivat i reko aj...imam fle obitelj 200 i sad bi si piknul 700 i stavil starog i frenda unutra, i reko dobim ajfon za kunu, ma kaj nebi
I sve super, dam ja podatke i ono hladan tus...gospodine, morate platit bonus osiguranje u iznosu od 3000 kuna za iphone...WTF? Al reko kunu je...da al ovo dobijete za 6 mjeseci nazad ako do 20. podmirite racun...znaci, 15. je placa...nek je 15. u cetvrtak, u petak se nasima neda obracunavat placu, sub gamad ne dela, ned je neradna, pon ne knjize place i utorak kad placa sjedne vec je 20. s tim da mi placa na zagrebackoj sjedne oko 7 navece...znaci, nek se to dogodi ostal sam bez 3 soma kuna...j#bote, di toga ima??? Da imam 3 soma za mobitel odem se nac s likom iz oglasnika i kupim ga...Pitam zake je to tak, veli kao da ja nebi prodal taj mob (oni su uvjereni da mogu 7 soma za nejga dobit XD) i da prestanem placat pretplatu pa da me onda moraju tuzit, tjerat parnicu itd...nije da potpisujem na 2.godine ugovor al ok...
nadalje, tu prici nije kraj...dodem danas produzit i prebacit na fle ob 700 al da uzmem neki drugi telefon! Napominjem da mi je ljubaznih 10 djelatnika prek moba u sl za korisnike reklo da mi nece produzit radi iphonea. Dodem i reko daj mi lg neki za kunu, i za clana neki srot i pukni mi fo 700...iiiiii? NEMOZE! Kao, oni provjeravaju moju KREDITNU SPOSOBNOST i njima je kompjutor izbacil da ja nebi mogo placat 700 kuna mjesecno! REKO KOJI k**ra*
Svaki racun mi je iznad 700 do sad bil i sve sam redovno placal (2 put sam imal kasnjenja).
Zakljucak?
NEMREŠ VJEROVAT!!! Lakše je kredit izvadit iz banke, kupit auto na redit, neznam...sve je lakse nego produzit ugovor u t-mobileu. Neznam kaj si oni umisljaju, al tih 2 mjeseca kad prode, doviđorno! Ode ja u drugu mrežu, ovo meni netreba.
Jel imo ko slicnih iskustava?