Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: MindTake online panel!  (Posjeta: 5058 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline devil_ma-yela

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
MindTake online panel!
« : 31 Siječanj, 2010, 13:57:52 »
prije nekih tjedan dana sam se uključio u jednu zanimljivu stvar, pa reko, da podijelim to sa vama...

radi se o nekoj stranici, registrirate se, sve je besplatno, nema nikakvih muljaža i to, popunite određene podatke i onda vam oni šalju ankete na mail koje ispunite i za njih dobivate određenu količinu bodova, ovisno o anketi... kada skupite određeni broj bodova, to možete zamijeniti za novce, ili neke poklone,itd... sve piše detaljnije pri registraciji... kada postanete član dobivate 15 bodova, i tako skupljate... provjeravajte mailove, ispunjavajte ankete i skupljajte bodove, nisu tu odmah neke velike pare, al skupit će se, nije na odmet...

"Kao član MindTake online panela ćete putem e-maila redovito biti pozivani na sudjelovanje u aktualnim online anketama gdje ćete po želji moći izraziti svoje mišljenje. Na taj način imate mogućnost uvijek biti najbolje informirani i postavljati buduće trendove. Istovremeno, za svaku anketu ispunjenu u cijelosti prikupljate bodove koje možete zamijeniti za razne premije (npr. poklon bonovi kod Amazona, isplata u gotovini). Pored toga, stalno sudjelujete u našim nagradnim igrama.

Članstvo u online panelu za Vas je besplatno, a Vašim će se podacima i odgovorima postupati strogo povjerljivo. Ne postoji nikakva obveza sudjelovanja i Vi sami odlučujete kada ćete ispuniti anketu."

ako ima tko zainteresiran, neka se javi na pm pa ću mu poslati pozivnicu... u pozivnici je sve opisano, pa tko hoće neka se registrira, tko neće, ne mora... probajte!
::..kada se pije, pijem! kada se jede, jedem! kada se radi, NE SMETAM!!..::

teško je bit budala, konkurencija je velika!
 Bjelovar Team forum: http://bjteam.s2.bizhat.com/index.php?sid=bc65d012d58480086a3a34ff09d6226f&mforum=bjteam

Offline ichko

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kotor, Montenegro
  • Moj Skuter: Generic xor and custom project
  • Moja Kaciga: AGV K Rossi zoo
  • MojSetup: Malossi sport 70
  • MojSpuh: Polini 4race
Odg: MindTake online panel!
« Odgovori #1 : 31 Siječanj, 2010, 14:00:45 »
A dali to vazi samo za ljude iz Hrvatske ili mogu i ja iz Crne Gore da se prijavim, ako mogu salji to na pm da vidim o cemu se radi :D

Offline devil_ma-yela

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 31 Siječanj, 2010, 17:16:45 »
A dali to vazi samo za ljude iz Hrvatske ili mogu i ja iz Crne Gore da se prijavim, ako mogu salji to na pm da vidim o cemu se radi :D

vrijedi za sve!  :icon_thumright:

Bjelovar Team forum: http://bjteam.s2.bizhat.com/index.php?sid=bc65d012d58480086a3a34ff09d6226f&mforum=bjteam

Offline devil_ma-yela

• maxi forumaš
« Odgovori #3 : 01 Veljača, 2010, 16:57:19 »
ajde ljudi, šta nitko nije za neku zaradu preko neta?

trebam pozvati novih članova da skupim bodova, pa se bar iz usluge regajte i ispunite anketu... a i vi ćete bit na dobitku... javite se na pm za pozivnicu!  :icon_thumright:

Offline zovko

• Tržnica : (+13)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Aprilia SR70
  • MojSetup: polini
  • MojSpuh: zx
« Odgovori #4 : 01 Veljača, 2010, 20:25:51 »
ajde ljudi, šta nitko nije za neku zaradu preko neta?

trebam pozvati novih članova da skupim bodova, pa se bar iz usluge regajte i ispunite anketu... a i vi ćete bit na dobitku... javite se na pm za pozivnicu!  :icon_thumright:
nema para bez motike  :toothy9: :toothy9:

Offline nrg extreme

• maxi forumaš
  • Mjesto: da
« Odgovori #5 : 01 Veljača, 2010, 23:39:54 »
Jesi realiziro bodove,dobio pare ili poklon? ???

Offline devil_ma-yela

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 02 Veljača, 2010, 14:59:11 »
Jesi realiziro bodove,dobio pare ili poklon? ???

nisam još ništa realizirao, jer sam tek počeo i nemam još dovoljno bodova, ugl, kad odlučiš isplatu bodova, pare ti sjedaju na račun... šaljem pozivnice, tamo je sve opisano, pa tko hoće.

Offline 2fast4u

• forumski pješak
  • *
  • Moja Kaciga: .
  • MojSpuh: .
« Odgovori #7 : 02 Veljača, 2010, 15:10:34 »
daj meni pozivnicu  :icon_biggrin: mozda i dobim neki k**ac  :toothy12:
Sve me zene oko kuce jure,. kaze majka to je zbog frizure :D

Offline devil_ma-yela

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 11 Veljača, 2010, 15:29:23 »
kome sam poslao pozivnicu, neka si provjeri mailove jel mu stigla koja anketa...meni danas stigle dvije!  :glasses2:

ako netko želi pozivnicu, neka se javi...