Tehnički kutak > Tuning skutera

Priprema za tuning Diesisa...

<< < (11/13) > >>

CoK:
Dobru si ti rutu napravio :D  :icon_thumright:

lijepo lijepo

SlowRider:
mission complete  :frajer:   sad svi kopirati ono sto je dhorvat ugradio i svi sretni

obavjesten sam danas da si sredio roxa, ak nemas vise posla imam ja jednog lose postelanog, nesto mi trokira kada predjem 130 na autoputu, sad ne znam jel to zbog ogranicenja jer ima ovu najnoviju verziju elektronike, ovu zadnju sto je izasla   :icon_scratch:

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 02 Ožujak, 2010, 02:48:40 ---mission complete  :frajer:   sad svi kopirati ono sto je dhorvat ugradio i svi sretni

obavjesten sam danas da si sredio roxa, ak nemas vise posla imam ja jednog lose postelanog, nesto mi trokira kada predjem 130 na autoputu, sad ne znam jel to zbog ogranicenja jer ima ovu najnoviju verziju elektronike, ovu zadnju sto je izasla   :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

E imam i ja jednog nepoštelanog. Svog! Problem je jer se sad prijenos grije ko ništa. Sve je dobro, al nakon par minuta se rastegne remen i taman padnu okretaji ispod idealne granice  :dontknow:

Čini mi se da će opet kevlar morat doć in-da-haus kao i nekoliko rupa na deklu  :binkybaby:

Što se diesisa tiče, teško mi vjerovat da tak idealno drži okretaje. Krene sa cca 9000 okretaja i čim odradi kuplung je negdje oko 9500 i tu ga drži u svakom režimu rada. Na 40 km/h, na 80 km/h, na uzbrdici usporava ali okretaji su isti  :o :o :o

U svakom slučaju ovo je najjeftiniji pouzdani tuning što može biti. 1150 kuna za djelove (spuh, multivar2000, kevlar, federi, rolice, dizna i red sponge)  :toothy11:

CoK:
samo 1200kn? Strasan si  :icon_thumright: To je mala svota za sve od navedenih djelova jest da su neki polovni ali ulozeno-dobiveno je i vise nego zadovoljavajuce

dhorvat:

--- Citat: CoK - 02 Ožujak, 2010, 11:06:37 ---samo 1200kn? Strasan si  :icon_thumright: To je mala svota za sve od navedenih djelova jest da su neki polovni ali ulozeno-dobiveno je i vise nego zadovoljavajuce

--- Kraj citata ---

To ti upravo i hoću reći. Kupiš polovan hrđavi auspuh koji nije stučen, središ ga, kupiš polovni Multivar, novi kevlar i ove sitnice i ne ispadne skupo a sve je u odličnom stanju.

Zato i kažem isplativo  :icon_thumright:

Recimo da netko ide u tuning aeroxa ali malo jači (base). DR evo - 900 kuna, Polovni ZX ili TT je oko 400 kuna, Polovni multivar 200 kuna, novi kevlar remen, i polovni ali možda čak i bolje novi dellorto 17.5 PHBN ili PHVA TS. Nije nešto pretjerano a motor ide odlično  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju