Tehnički kutak > Tuning skutera
Priprema za tuning Diesisa...
dhorvat:
Eto, idem i ja u lagani tuning jednog motorčića od jednog mog frenda sa faxa, u ovom slučaju ako netko ne zna, radi se o mašini piaggio AC :icon_thumright:
Dakle motor je serijala i to teška ( :toothy3:), ništa nije ulagano u motor, samo redovito servisiran i nakon par godina frend se ipak odlučio na neki mali tuning. :jerk: Motor ima preko 10000 km, ništa strašno, pravo vrijeme kada svi odlučuju nešto uložiti u motor.
Ovako. Kupio sam Multivar 2000 i Giannelli NRX auspuh, sve polovno od našeg dine_sk (kojeg pozdravljam i zahvaljujem se što mi je pričuvao djelove taj jedan dan kolko mi je trebalo te na brzini slanja paketa :notworthy:)
E sad, mene zanima malo serijski setup za one koji su vidjeli i slagali taj motor. Znači koji fergazer je gore (pretpostavljam Del'Lorto 17.5) i ono najvažnije, koja dizna je serijski unutra. :icon_thumright:
Diznu planiram staviti nešto u rasponu od 64 do 68 te izvaditi limić iz karburatora (ako ga ima), a u vario rolice krenuvši od 5.7 grama pa plus minus pola grama.
Ajde sad da čujem vaša mišljenja. :toothy3:
ivanm:
sve potpuno isto ko a slažeš runnera npr..
frgić je 17.5 phva, diznu stavi oko 64, rolice 6.1 gr u multivar i federe kvačila bijele malossi..
stavi mu i redsponge..
dhorvat:
--- Citat: ivanm - 31 Siječanj, 2010, 12:44:39 ---sve potpuno isto ko a slažeš runnera npr..
frgić je 17.5 phva, diznu stavi oko 64, rolice 6.1 gr u multivar i federe kvačila bijele malossi..
stavi mu i redsponge..
--- Kraj citata ---
Uf, nisam očekival baš tak preciznu dijagnozu, fala ti u svakom slučaju. Probat ću drugi tjedan to sve, naravno ako nebude snijega po cesti, pa javim dojmove :icon_thumright:
EDIT:
BTW. ima ko bijele federe za prodat? I jel pašu možda od Hebo kvačila za piaggio ili od minarellija koji? :drunken_smilie: :dontknow:
zovko:
samo naprjed s tuningom
R@kija:
--- Citat: dhorvat - 31 Siječanj, 2010, 12:33:28 ---Eto, idem i ja u lagani tuning jednog motorčića od jednog mog frenda sa faxa, u ovom slučaju ako netko ne zna, radi se o mašini piaggio AC :icon_thumright:
Dakle motor je serijala i to teška ( :toothy3:), ništa nije ulagano u motor, samo redovito servisiran i nakon par godina frend se ipak odlučio na neki mali tuning. :jerk: Motor ima preko 10000 km, ništa strašno, pravo vrijeme kada svi odlučuju nešto uložiti u motor.
Ovako. Kupio sam Multivar 2000 i Giannelli NRX auspuh, sve polovno od našeg dine_sk (kojeg pozdravljam i zahvaljujem se što mi je pričuvao djelove taj jedan dan kolko mi je trebalo te na brzini slanja paketa :notworthy:)
E sad, mene zanima malo serijski setup za one koji su vidjeli i slagali taj motor. Znači koji fergazer je gore (pretpostavljam Del'Lorto 17.5) i ono najvažnije, koja dizna je serijski unutra. :icon_thumright:
Diznu planiram staviti nešto u rasponu od 64 do 68 te izvaditi limić iz karburatora (ako ga ima), a u vario rolice krenuvši od 5.7 grama pa plus minus pola grama.
Ajde sad da čujem vaša mišljenja. :toothy3:
--- Kraj citata ---
dell 17.5 seriski,unutra 53 dizna sa limicem...stavi 64 red sponge i izvadi limic...
rolice stavi 5.7 i bijele zute federe i novi remen po mogucnosti..uzmi hebo kevlar,nije skup a jeben je!!
i da imas pm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju