Tehnički kutak > Tuning skutera

Priprema za tuning Diesisa...

<< < (10/13) > >>

wonderkid:

--- Citat: dhorvat - 20 Veljača, 2010, 14:03:04 ---Budem, al kad sve uštelam  :laughing7:

Al se nemoj ni pokušavat nadat da buš krug dobil  :la:

--- Kraj citata ---
de pa to je piaggo,kakav krug si normalan  ;D ;D ;D jel probao tvoj frend to provozat nakon ovog tuninga,dozivljaji?

dhorvat:

--- Citat: wonderkid - 20 Veljača, 2010, 20:01:15 ---de pa to je piaggo,kakav krug si normalan  ;D ;D ;D jel probao tvoj frend to provozat nakon ovog tuninga,dozivljaji?

--- Kraj citata ---

Ma nije, pa kad čovjeće? Kad bude gotov onda će doć po njega ili ako bu toplo mu ga otfuram pa me vrati s autom  :drunken_smilie:

Ti neznaš valjda di je Krašić, jel da?  :icon_tongue:

wonderkid:

--- Citat: dhorvat - 21 Veljača, 2010, 08:20:52 ---Ma nije, pa kad čovjeće? Kad bude gotov onda će doć po njega ili ako bu toplo mu ga otfuram pa me vrati s autom  :drunken_smilie:

Ti neznaš valjda di je Krašić, jel da?  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
pa to je blizu jaske tj ispod nje,pa nije to tak daleko,otprilike nekih 50km

dhorvat:

--- Citat: wonderkid - 21 Veljača, 2010, 10:51:58 ---pa to je blizu jaske tj ispod nje,pa nije to tak daleko,otprilike nekih 50km

--- Kraj citata ---
Je, od SV. nedelje je 50 km do njega, mjeril sam zadnji put kad sam sa skuterom išel  :laughing7:

dhorvat:
Eto, nakon par dana štelanja ler gasa je diesis bio spreman za polijetanje i danas sam se otfurao do frenda. Evo rute:

Nakon nešto manje od sat vremena fol gasa motor nije pokazivao niti najmanje znakove umora (živio kevlar remen) i moram priznat da mi nije putna brzina skoro nigdje padala ispod 75 po satu. Većinom oko 80 pa do 85. Cijelo vrijeme sam imao vjetar u prsa, s tim da na jednoj dionici gdje je bila zavjetrina je bilo i preko 90  :laughing7:

Za serijalu AC i više nego kaj sam očekival  :icon_thumright:

Čim sam došao kod njega, osjetio sam da je kod njega malo drukčiji zrak, bogatiji kisikom i na leru se više nije ponašao onako lijepo kao kod mene. Šerafić zraka sam za pola kruga zategnuo, digo malo ler šerafić i motor radi ko urica. Frend je probao, dojam na prvi gas mu je bio čudan jer sada prima na puno većim okretajima i malo duže mu treba dok se zavrti, al zato kad se zavrti ide fino.  :happy3:

Ja vjerujem da je to točno ono kaj je on tražil od mene, krajnja za 15 veća i jače ubrzanje  :binkybaby:

Do sljedećeg puta, kako bi to naš kiza-iz-kvarta reko: STAY TUNED  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju