Znači radi se o Giannelli NRX-u za piaggio mašine koji je ovako izgledao kod dine_sk...
...hrđavi šerafi, hrđav auspuh, Na grubo sa pilom za željezo prikraćena lulica prigušivača na auspuhu (rupa gdje dim ide van za one koji neznaju
)
...a ovako izgleda nakon tretmana u wellness centru zvan "dhorvatova garaža":
Nisam mogo gledat više onaj plavi ZX napis jer ionako to nije ZX nego giannelli pa sam ispolirao ZX etiketu
Dok sam čekao pripomoć - člana "malaguti f12", poslikao sam fino garažiranog i uvijek glanc uščuvanog roxa koji nikad nije vidio ni kiše, a kamoli soli
Radovi su otpočeli. Limić sa karba u smeće, red sponge u airbox. Dizna 53 u ćošak, a 65 u navoj
Nakon što smo ustanovili da spuh baš ne sjeda na nosaće, prijatelj Čekić i kasnije prijatelj Borer su nam bili najbolji prijatelji
Evo za frenda koji gleda ovaj projekt na svom motoru da vidi kako mu je diesis izgledal prije sastavljanja
I da, tolko o sličnosti sa Derbi Bulletom
Eto, budući da nisam neko mjerilo ubrzanja jer sam težak 0.106 tona, dosta bude i ovaj video da se stekne dojam. Doduše kad dođe blizu 70 onda se penjem na nadvožnjak pa cajger malo zastane. Inače već je to provjerena relacija jer kolko ga dobijem pod nadvožnjak prije sljedećeg zavoja tolko mu je krajnja na ravnici. Čudno, ali dosad se na svakom 50/70 motoru pokazalo točno