Tehnički kutak > Tuning skutera
Priprema za tuning Diesisa...
Dugi:
Da i meni bi na to išlo još 500kn KIT i 200Kn Frgić pošto mi je skuter stariji pa ima 12mm Kolko očekuješ da će ti frend "jurit" s tom pilom :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: Dugi - 31 Siječanj, 2010, 17:06:09 ---Da i meni bi na to išlo još 500kn KIT i 200Kn Frgić pošto mi je skuter stariji pa ima 12mm Kolko očekuješ da će ti frend "jurit" s tom pilom :toothy9:
--- Kraj citata ---
Pa naspram sadašnjeg setupa barem 15 km/h više nego do sada po čukicama. Mogo bi oko 80 po GPS-u, vidjet ćemo :laughing7:
Njemu je ionak bitan šus, makar i krajnje će dobit, i bit će jači na brdo a to mu je isto dosta bitno :drunken_smilie:
gokiSP:
jos lc getriba (imam ja za udjeli :icon_biggrin: )
Dugi:
A ok ja se nadam da bi mi s ovim dodatnim naspram toga znaći kit i dell 19 ić bar oko 85-90 al realnih kaj se mene tiće po satu može pisat 300 :toothy10:
dhorvat:
--- Citat: Dugi - 31 Siječanj, 2010, 17:14:25 ---A ok ja se nadam da bi mi s ovim dodatnim naspram toga znaći kit i dell 19 ić bar oko 85-90 al realnih kaj se mene tiće po satu može pisat 300 :toothy10:
--- Kraj citata ---
Pa svaki solidno složeni base mora imat između 90 i 95 po GPS-u pa i više :laughing7:
Moj Rox bez problema navuče 100 po GPS-u :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju