Tehnički kutak > Tuning skutera

Priprema za tuning Diesisa...

<< < (3/13) > >>

dhorvat:

--- Citat: ivanm - 31 Siječanj, 2010, 16:17:49 ---pa to je to, da.. makar bi sa multivarom bolje trebao raditi bijeli, ali to u praksi često nije tako..

--- Kraj citata ---

Uh, sad si me skroz zmotal. Problem je u tome kaj mogu od rakije nabavit 5.7 rolice, al mi treba onda bijeli centralni.  :drunken_smilie:

Znači ipak idem na kombinaciju 6,1 i serijski centralni pa kud puklo da puklo.  :glasses9:

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 31 Siječanj, 2010, 16:19:10 ---i sa i bez multivara radi bolje serijski centralni..ptovjereno

--- Kraj citata ---

Ajd kvragu i sve. Onda ipak bijeli centralni i 5.7?  ???

gokiSP:
ne, multivar + 6.1 i serijski centralni  :)

Dugi:
Ajde molim te napiši troškove tog setupa i na kraju dojmove. Ovak nekaj slično samo s kitom i Dell 19 bi ja stavljo na Typhoona  :hello:

dhorvat:

--- Citat: Dugi - 31 Siječanj, 2010, 16:51:06 ---Ajde molim te napiši troškove tog setupa i na kraju dojmove. Ovak nekaj slično samo s kitom i Dell 19 bi ja stavljo na Typhoona  :hello:

--- Kraj citata ---

Već sad ti mogu reći. Multivar 250 kuna, Giannelli NRX (sa ZX topom) 400 kuna, dizna 64 je 10 kuna, Red sponge, centralni i rolice 180 kuna i kevlar remen valjda 250 kuna (neznam točno  :dontknow:)

...je jednako = 1090 kuna  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju