e da hvala kaj si me podsjetio treba i radilica.. naravno malossi ide gore jer kad je vec bal nek je onda kak treba..
bacao sam ja to po svim papirima.. i to da mu litra ulja drzi 2000+.. i to da trosi tak 4l. i na kraju krajeva uvijek ima ono nesto kaj ak krepa komad struje.. (makar mi nikad nist nije krepalo)
za slozit ovog didija trebas: novu mhr replicu za mina, glavu i ecu mozes nabavit za nekih 500-600 kn. trebas polini ventil (replica bu zgorela bez tog cini mi se, ai nema svrhe) to je jos 400 kn ili nedaj boze komplet kit za 200€, radilica je ak se ne varam 300€, di je prijenos, a svjecice dok sve nastelas.. i onda ti na kraju krepa pumpa goriva ili injektor
ulupas oko 1000€ minimalno da ti na pol puta krepa nekaj..
u sp masinu ulupas 1000€ i imas 190 kuba, trosi 7l ide 140, povlaci ko zivotinja i nemas brige da ti bu krepal neki komad elektronike bogu iza nogu..
al neprocjenjiv je zvuk pumpe goriva u hladno proljetno jutro, i zvuk ditecha u leru.. pa ona tisina kad pustis gas... neprocjenjivo.. da smo u nekom drugom svijetu mozda bi bilo i drukcije..