Tehnički kutak > Tuning skutera
morini
flomo:
da radeno je po njegovim zeljama...i imam sve razgovore s msna od njega...felge sam ofarbo u bijelo ...stavio 19 karb...novi vario i ventilvar...novi remen i kvacilo...lezaje c4 i corteco semeringe...novi klip i karika...vodena pumpa..i jos neke stvari ...nemogu se sjetit sad..i to je sve bilo na moj trosak...mi smo se dog i sad nesto kenja tu....aaa..a dao sam kaparu za sp i to mi sad propada...te isus krvavi
doritos:
--- Citat: flomo - 30 Siječanj, 2010, 20:13:20 ---da radeno je po njegovim zeljama...i imam sve razgovore s msna od njega...felge sam ofarbo u bijelo ...stavio 19 karb...novi vario i ventilvar...novi remen i kvacilo...lezaje c4 i corteco semeringe...novi klip i karika...vodena pumpa..i jos neke stvari ...nemogu se sjetit sad..i to je sve bilo na moj trosak...mi smo se dog i sad nesto kenja tu....aaa..a dao sam kaparu za sp i to mi sad propada...te isus krvavi
--- Kraj citata ---
...ako si tolko para jos potrosio i trudio se i sj#bo te sj#bo, glavu mu otkini...
flomo:
to mi je jedini izbor
kristijanSR70:
jbga trebo si prvo trazit neku kaparu da znas da će to bit 100% sigurno..i onda tek slagat dalje jer ono rekla kazala toga više nema u današnje vrime, ako ti nije dao ni kaparu ja nevidim razlog zasto bi ga on i uzeo, nije prisiljen, to je samo moje misljenje.. :icon_thumright:
mario_f15:
a nemozemo sad nista nagadat tu....
vidit cemo dalje sta ce biti...
mislim sve pozitivno... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju