Tehnički kutak > Tuning skutera

morini

<< < (5/14) > >>

doritos:

--- Citat: kristijanSR70 - 30 Siječanj, 2010, 20:18:54 ---jbga trebo si prvo trazit neku kaparu da znas da će to bit 100% sigurno..i onda tek slagat dalje jer ono rekla kazala toga više nema u današnje vrime, ako ti nije dao ni kaparu ja nevidim razlog zasto bi ga on i uzeo, nije prisiljen, to je samo moje misljenje.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
...ali kiki ti i ja smo si zbilja ok i ak se nes dog tipa ko ovaj slucaj i ja te sj**** il ti mene???...

..........zbilja je ekipa takvo sranje postala da je to strasno....s nikim vise nemozes biti frend kak se spada, sami lopovi i olos...zao mi je flome a znam kako je to i kolko para potrosis, truda i sve zbok dogovora i vaj ga sjebe...flomo trebao si traziti kaparu, za ubuduce znas...

a cameo.sb sramota ako si ga sj#bo...

flomo:
reko je da nea para i da lezi u krevetu....i da nema odakle dat pare..

doritos:

--- Citat: flomo - 30 Siječanj, 2010, 20:26:36 ---reko je da nea para i da lezi u krevetu....i da nema odakle dat pare..

--- Kraj citata ---
...ma teraj to sve...trebao si biti pametniji...tolko novaca si ulozio!...

kristijanSR70:
ovako ako se nastavi po forumu, neće još dugo  :dontknow:

ja sam htio reći da je ipak trebao uzet kaparu....da zna zasto radi....jer dečku se mozda uopće nesviđa tako kako ga je slozio alenu..

@doritos - već smo poslovali, jel tak....tako da imam povjerenja u tebe,ti u mene...a isto tako jesu li njih dvojica prije surađivali da mogu jedan drugom vjerovat..

flomo:

--- Citat: kristijanSR70 - 30 Siječanj, 2010, 20:36:39 ---ovako ako se nastavi po forumu, neće još dugo  :dontknow:

ja sam htio reći da je ipak trebao uzet kaparu....da zna zasto radi....jer dečku se mozda uopće nesviđa tako kako ga je slozio alenu..

@doritos - već smo poslovali, jel tak....tako da imam povjerenja u tebe,ti u mene...a isto tako jesu li njih dvojica prije surađivali da mogu jedan drugom vjerovat..

--- Kraj citata ---
de malo citaj..pa sve sam slago po njegovom..sta je reko to je bilo uradeno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju