Tehnički kutak > Tuning skutera
morini
R@kija:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 30 Siječanj, 2010, 19:35:55 ---ja se ispricavam na offu, ali mi nesta nije jasno?!
Zar flomo nije priredio srku po Cameovim zeljama? ??? ???
--- Kraj citata ---
da i emne zanima..znam da je decko kupovo frgu i mjenjo dosta po njegovim zeljama..nebi bilo u redu od njega da sad ne uzme!?
[SB]Replica 180:
--- Citat: rakitje00 - 30 Siječanj, 2010, 19:54:11 ---da i emne zanima..znam da je decko kupovo frgu i mjenjo dosta po njegovim zeljama..nebi bilo u redu od njega da sad ne uzme!?
--- Kraj citata ---
koliko sam znam , mislim da je zamijenjen spuh i karb, a i oko varia je bila kemija , pa sam sad ostao iznenden raspadom dogovora :o :o
bio on jednostran ili obostran ::) ???
doritos:
--- Citat: rakitje00 - 30 Siječanj, 2010, 19:54:11 ---da i emne zanima..znam da je decko kupovo frgu i mjenjo dosta po njegovim zeljama..nebi bilo u redu od njega da sad ne uzme!?
--- Kraj citata ---
...fakat ga je mozda fino zaj#bo ako su imali dogovor...
mario_f15:
--- Citat: doritos - 30 Siječanj, 2010, 19:59:39 ---...fakat ga je mozda fino zaj#bo ako su imali dogovor...
--- Kraj citata ---
valjda nije....
Daci:
--- Citat: igor.sb - 30 Siječanj, 2010, 19:50:14 ---2 sbR180 je priredio je, dok mu ovaj nije racun ispostavio :laughing6: :laughing6: :icon_tongue:
2 doritos je na formuli je morini, al ove masine na srovima nemaju veze s tim morini masinama, kao sto sam gore i napisao
2 daci kako je isao peđin sr italkit c16, jel to cemu bilo za svoj setup, po pricama iso je predobro
--- Kraj citata ---
morini mašine ..prave franco morini mašine imaju prihvat gore ko minarelli...
peđina srka je išla jebeno dok se održavala ...kad ju je prodo išla je malo bolje u ubrzanju od mojeg ditecha :D ...a taj ital kit ima nekih 12..13 ks ...eto kak je išo ...ko due plus :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju