Tehnički kutak > Tuning skutera

morini

<< < (3/14) > >>

R@kija:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 30 Siječanj, 2010, 19:35:55 ---ja se ispricavam na offu, ali mi nesta nije jasno?!

Zar flomo nije priredio srku  po Cameovim zeljama?  ??? ???

--- Kraj citata ---

da i emne zanima..znam da je decko kupovo frgu i mjenjo dosta po njegovim zeljama..nebi bilo u redu od njega da sad ne uzme!?

[SB]Replica 180:

--- Citat: rakitje00 - 30 Siječanj, 2010, 19:54:11 ---da i emne zanima..znam da je decko kupovo frgu i mjenjo dosta po njegovim zeljama..nebi bilo u redu od njega da sad ne uzme!?

--- Kraj citata ---

koliko sam znam , mislim da je zamijenjen spuh i karb, a i oko varia je bila kemija , pa sam sad ostao iznenden raspadom dogovora  :o :o
bio on jednostran ili obostran  ::) ???

doritos:

--- Citat: rakitje00 - 30 Siječanj, 2010, 19:54:11 ---da i emne zanima..znam da je decko kupovo frgu i mjenjo dosta po njegovim zeljama..nebi bilo u redu od njega da sad ne uzme!?

--- Kraj citata ---
...fakat ga je mozda fino zaj#bo ako su imali dogovor...

mario_f15:

--- Citat: doritos - 30 Siječanj, 2010, 19:59:39 ---...fakat ga je mozda fino zaj#bo ako su imali dogovor...

--- Kraj citata ---
valjda nije....

Daci:

--- Citat: igor.sb - 30 Siječanj, 2010, 19:50:14 ---2 sbR180 je priredio je, dok mu ovaj nije racun ispostavio   :laughing6: :laughing6:  :icon_tongue:

2 doritos je na formuli je morini, al ove masine na srovima nemaju veze s tim morini masinama, kao sto sam gore i napisao

2 daci kako je isao peđin sr italkit c16, jel to cemu bilo za svoj setup, po pricama iso je predobro

--- Kraj citata ---

morini mašine ..prave franco morini mašine imaju prihvat gore ko minarelli...

peđina srka je išla jebeno dok se održavala ...kad ju je prodo išla je malo bolje u ubrzanju od mojeg ditecha :D ...a taj ital kit ima nekih 12..13 ks ...eto kak je išo ...ko due plus :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju