Tehnički kutak > Tuning skutera

morini

<< < (2/14) > >>

Daci:
ta srka je dobra prilika...minarelli je bolji što se tiče aftermarket dijelova...al recimo za ovu mašinu najajči kit je hebo manston replica...al pašu kitevi od minarellia ...već je ekipa stavljala na diteche cilindre od minarellia...ja bi reko da su suzuki morini aprilia blokovi načvršći...nikad nisam naišo da su pukli..što se tiče prijenosa nemaš tolko puno variomata za njega ..al ima dost (problem je što nema mhr varia ili tak nešto) polutke su veće dosta od minarelijevih...a ostalo što se tiče rame i ostalih stvari znaš i sam ;)

igor.sb:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Siječanj, 2010, 19:08:27 ---zašto to kažeš igore?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa zato sto je to tako

to nije ni italjet formula, ni neki pgo, tgb il sta ti ja znam  :toothy11:

nema veze s morini masinom, mislim da je samo hod radilice isti, sve ostalo nema veze s morinijem

[SB]Replica 180:
ja se ispricavam na offu, ali mi nesta nije jasno?!

Zar flomo nije priredio srku  po Cameovim zeljama?  ??? ???

doritos:
e igor.sb kaj nije ta morini maksa i na italjet formuli 50 ac??

frend ju ima jos od 98.god i nikad nikakve probleme nema a mislim da skut ima preko 50tkm...kupio ju je cim je izasla, prefora skut...ima neki leovinci spuh i dobro ide i slusa...

igor.sb:
2 sbR180 je priredio je, dok mu ovaj nije racun ispostavio   :laughing6: :laughing6:  :icon_tongue:

2 doritos je na formuli je morini, al ove masine na srovima nemaju veze s tim morini masinama, kao sto sam gore i napisao

2 daci kako je isao peđin sr italkit c16, jel to cemu bilo za svoj setup, po pricama iso je predobro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju