Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R vs. Gianelli Reverse
Rossi:
--- Citat: jprekrit - 30 Siječanj, 2010, 15:51:56 ---I meni piše dok stavim njemačku, ali kad idem dalje do konačne kupnje, dođe do 155 €... :icon_scratch: Neznam zake...
--- Kraj citata ---
kad gledas cijene na sipu stavis njemacku obavezno...to su prave cijene kako jest...jer ne radi na stranici dobro converter za valute pa pokazuje cijene drugcije ...ali prave su one kad stavis njemacku ....
sandro-sr:
ok,ja sam imao yasunia na minarelliu pa ga je bilo teze nastelat pa sam zato napisao
neznam za piaggio :dontknow:
jprekrit:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 30 Siječanj, 2010, 17:41:41 ---Druze, ja trenutno imam Yasuni R na CISTOJ SERIJALI!
Cak su i rolnice orginalne/fabricke!
Sa serijskim spuhom (bez blokade) sam se vozio sa oko 8,5k rpm, sa yasuniem 9,8k rpm
Mogu samo reci da sam PREZADOVOLJAN imajuci u vidu da sam SAMO spuh zamjenio.
Ostale djelove cekam sa SIPa.
--- Kraj citata ---
Kolko ti je konačna???
radomir.g:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 30 Siječanj, 2010, 17:36:37 ---Ne znas o cemu pricas. Ovo ako je tesko nastelat...... onda ne znam sta mislis o Stage 6? NE MOGUCE???
--- Kraj citata ---
Na kom kitu je ovo testirano?
Graf nije ni priblizan kad je auspuh testiran na 50cc i na 70cc!
jprekrit:
--- Citat: radomir.g - 30 Siječanj, 2010, 18:26:51 ---Na kom kitu je ovo testirano?
Graf nije ni priblizan kad je auspuh testiran na 50cc i na 70cc!
--- Kraj citata ---
Mislim da je na 50cc ako sam dobro skužil... Samo nešt ima od Stage6. Ne razmem Poljski. Još me zanima dal bi kaj dobil kad bi kupil i one neke lamelice?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju