Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R vs. Gianelli Reverse
Crazy Kuree:
--- Citat: dhorvat - 30 Siječanj, 2010, 15:18:45 ---Nemoj R-a ako ti je život mio. Odnosno ako su ti mili ležajevi radilice :laughing6:
To đubre vrti serijalu na 10000 okretaja :toothy11: Sjećam se @efz-ovog nrg-a. Išo je solidno motor za serijalu ali se vrrrrtioooooo :happy3: :happy8:
Ako Reverse radi na manjim okretajima njega uzmi, neznam sad točno koja je u obrtajima razlika. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
u mene već 20000 km isti ležajevi i nemaju ni mm lufta, od ti 20000 km 15000km se vrtio na neki 12000 obrtaja :icon_tongue:
R@kija:
--- Citat: Crazy Kuree - 30 Siječanj, 2010, 16:37:01 ---Yasuni pravi najkvalitetnije auspuhe, razliku u snagi baš nećeš ni primjetit jer se vrte na skoro istim obrtajim za neki 500 obrtaja manje reverse. reversu je nekvalitetno rađen top, sa nitnama pa se to razdrma i zvecka auspuh. u yasunija je sve idealno riješeno a rakitje neznam kako moreš tvrdit da je gianeli bolja marka ::)
--- Kraj citata ---
gle ja sam imo reversa..nista nije zveckalo niti ista drugo..sad imam shota isto nista...reversa sam vozio po svemu mogucem koji put sam ga wdom premazo kad mi se dalo niti trunke hrde...
vidim ove kaj imaju yasuni,svi hrdavi poslje jedne kiše...
kvaliteta je tu negdi..nevjerujem da je yasuni nesto posebno...nisam ga imo pa nemogu tvrdit al kak sam vidio po netu i forumu cini mi se da nije puno bolji...
Crazy Kuree:
jedini problem i jest hrđa al kad se ispolira i to se riješi inače ima njabolje riješene auspuhe, imaju semeringe na topu i flanđi tako da ulje ne curi po auspuhu, ja sam imo yasuni i još puno drugi auspuha tvrdim da je yasuni najbolji. Shot je dobar
PanTheR_oo7:
--- Citat: sandro-sr - 30 Siječanj, 2010, 15:02:24 ---yasuni je jaci,samo ga je teze nastelat
--- Kraj citata ---
Ne znas o cemu pricas. Ovo ako je tesko nastelat...... onda ne znam sta mislis o Stage 6? NE MOGUCE???
PanTheR_oo7:
Druze, ja trenutno imam Yasuni R na CISTOJ SERIJALI!
Cak su i rolnice orginalne/fabricke!
Sa serijskim spuhom (bez blokade) sam se vozio sa oko 8,5k rpm, sa yasuniem 9,8k rpm
Mogu samo reci da sam PREZADOVOLJAN imajuci u vidu da sam SAMO spuh zamjenio.
Ostale djelove cekam sa SIPa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju