Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R vs. Gianelli Reverse

<< < (6/25) > >>

Faba:

--- Citat: radomir.g - 30 Siječanj, 2010, 18:26:51 ---Na kom kitu je ovo testirano?
Graf nije ni priblizan kad je auspuh testiran na 50cc i na 70cc!

--- Kraj citata ---

Nije na kitu,ako se dobro sjecam testirano je negom Peugeotu(serijska masina),cini mi se 17.5 frga i blokirani variomat

sandro-sr:
pa pise dolje minarelli lc 50,dellorto 17,5 i nesto stage 6

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 30 Siječanj, 2010, 15:42:59 ---
mozda je yasuni malo jaci..kvaliteta je kod giannellija bolja..

--- Kraj citata ---

Gle, ovo nije offtopic i nemoj širit dezinformacije. Yasuni je po kvaliteti izrade i materijala puno bolji od ostalih, zato je i skuplji. I k tome je malo jači i na malo višim okretajima radi.

ONTOPIC:
Preporučam Giannelli Reverse za tvoju serijalu, ali ako planiraš kit, onda Yasunija uzmi  :icon_thumright:

R@kija:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 30 Siječanj, 2010, 17:36:37 ---Ne znas o cemu pricas.   Ovo ako je tesko nastelat......  onda ne znam sta mislis  o Stage 6?   NE MOGUCE???

--- Kraj citata ---

nista nije tesko anstelat ak znas...

--- Citat: dhorvat - 30 Siječanj, 2010, 19:19:10 ---
Gle, ovo nije offtopic i nemoj širit dezinformacije. Yasuni je po kvaliteti izrade i materijala puno bolji od ostalih, zato je i skuplji. I k tome je malo jači i na malo višim okretajima radi.

ONTOPIC:
Preporučam Giannelli Reverse za tvoju serijalu, ali ako planiraš kit, onda Yasunija uzmi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

horvat...neas pojma aaaaaaaaaaaaaa

jprekrit:
Mislim da ću ipak uzeti yasunija. Iz razloga jer mislim malo i na budućnost. Hvala svima kaj su mi pomogli oko odabira. U pon idem u deželu po njega... Možda dobim kakav popust i povrat poreza!!!  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju