Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R vs. Gianelli Reverse
Faba:
--- Citat: radomir.g - 30 Siječanj, 2010, 18:26:51 ---Na kom kitu je ovo testirano?
Graf nije ni priblizan kad je auspuh testiran na 50cc i na 70cc!
--- Kraj citata ---
Nije na kitu,ako se dobro sjecam testirano je negom Peugeotu(serijska masina),cini mi se 17.5 frga i blokirani variomat
sandro-sr:
pa pise dolje minarelli lc 50,dellorto 17,5 i nesto stage 6
dhorvat:
--- Citat: rakitje00 - 30 Siječanj, 2010, 15:42:59 ---
mozda je yasuni malo jaci..kvaliteta je kod giannellija bolja..
--- Kraj citata ---
Gle, ovo nije offtopic i nemoj širit dezinformacije. Yasuni je po kvaliteti izrade i materijala puno bolji od ostalih, zato je i skuplji. I k tome je malo jači i na malo višim okretajima radi.
ONTOPIC:
Preporučam Giannelli Reverse za tvoju serijalu, ali ako planiraš kit, onda Yasunija uzmi :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 30 Siječanj, 2010, 17:36:37 ---Ne znas o cemu pricas. Ovo ako je tesko nastelat...... onda ne znam sta mislis o Stage 6? NE MOGUCE???
--- Kraj citata ---
nista nije tesko anstelat ak znas...
--- Citat: dhorvat - 30 Siječanj, 2010, 19:19:10 ---
Gle, ovo nije offtopic i nemoj širit dezinformacije. Yasuni je po kvaliteti izrade i materijala puno bolji od ostalih, zato je i skuplji. I k tome je malo jači i na malo višim okretajima radi.
ONTOPIC:
Preporučam Giannelli Reverse za tvoju serijalu, ali ako planiraš kit, onda Yasunija uzmi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
horvat...neas pojma aaaaaaaaaaaaaa
jprekrit:
Mislim da ću ipak uzeti yasunija. Iz razloga jer mislim malo i na budućnost. Hvala svima kaj su mi pomogli oko odabira. U pon idem u deželu po njega... Možda dobim kakav popust i povrat poreza!!! :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju