da zacepim usta svim sumnjivcima,jucer poslana 3 paketa U ISTO VRIJEME,HP EKSPRESOM,paket je stigao jednom clanu koji je udaljeniji od drugog kojem nije nis stiglo.....trecem takođe nije stiglo,imam sve brojeve.......da vam samo kazem koliko su ljudi ili KRAVETINE SPOSOBNE barem ovdje.....saljem obicnom postom paket za spliz,unutra jakna suomy,prodao za 600 kn,kazem KRAVI GLUPOJ TUPOJ,ja placam postarinu i stavi otkupninu 600 kn,znaci normalno da primatelj ne moze podici a da ne plati 600 kn....i tako kaze ovaj clan jucer stigla njemu jakna,sve kako smo se dog,nema zamjerki,ali kao da je dao psotaru 600 kn pa da mu je postar vratio da je krivo ispunjen listic od strane sluzbene osobe,te hvala bogu sto momak iz splita nije lopina pa je reko postaru da je to zajeb,da on MORA platiti postarinu 600 kn i sve su sredili,i ovim putem mu zahvaljujem.....A DA MI NE DOĐU PARE,SRCE BI JOJ IŠČUPAO....eto,nadam se da sam sa ova 3 paketa rijesio sve,te mi vise ne pada na pamet bilo kome slati ili trgovati ovim putem