Tehnički kutak > Tuning skutera

speedfight pitanje?

<< < (15/18) > >>

dhorvat:

--- Citat: Tomy GS - 07 Travanj, 2010, 18:13:26 ---A kako odračiti?? malo pojasni

--- Kraj citata ---

Piaggio mašine inače imaju na glavi mali šerafić koji odvrneš i ispustiš zrak. Drugi način je da otvoriš čep od vode i upališ motor da se zagrije i da propusti termostat vodu. Kiler mora biti topao. Čini mi se da je SlowRider radio to na način da stisne zadnju kočnicu pa digne motor na zadnji skoro pod 90 stupnjeva i držiš ga tako par sekundi  :laughing7: Vratiš nazad, doliješ vode ako povuče i začepiš.  :dontknow:

Tomy GS:
a danas sam ga ozračio,mislim da sam dobro (jbt izišlo pola litre antifriza-pa mislim da nema više mjehurića),al on se i dalje grije. E sad dal je ošo termostat ,dali ja mogu skuter ovako vozit??

n0n4m3:
jeli ti mozda otisla pumpa vode ? vidi jeli crijevo koje ide iz nje vruce ili hladno ... imas dva crijeva s desne strane skutera dole ispod .. jedno dolazi , jedno odlazi .. tribala bi dolazit hladnija voda a odlazit toplija ... ako ti je ono sta ide iz ppumpe hladno onda ti je pumpa otisla ..

Tomy GS:
išao sam vidjet dali je ispravan termostat i prilikom toga ušao mi je antrifriz u cilindar,sigurno ga ima i dole kod radilice.....što da napravim  ????????? dal ide dole kakvo drugo(motorno ulje pa da ispustim iz bloka ako ide koje ulje ide)?? pomoć hitno  :help:

doritos:
moras antifriz nekako posusiti iz radilice i maknuti jer ce ti pocet hrdjati radilica i lezajevi...tebi je sjebano posto ti je vertical masina, moras nekako krpom to pobrisati i ugurati unutra da isusi antifriz...mozda ti je pumpa vode riknula...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju