Tehnički kutak > Tuning skutera

speedfight pitanje?

<< < (16/18) > >>

Tomy GS:

--- Citat: doritos - 08 Travanj, 2010, 17:03:30 ---moras antifriz nekako posusiti iz radilice i maknuti jer ce ti pocet hrdjati radilica i lezajevi...tebi je sjebano posto ti je vertical masina, moras nekako krpom to pobrisati i ugurati unutra da isusi antifriz...mozda ti je pumpa vode riknula...

--- Kraj citata ---
nije vodena gledo sam,termostat sam stavio u vodu kuhati o on normalno radi,sad kad sam ponovno složio mašinu ozračio sam ga ponovno i sad je donekle normalno,temp mi se popne do polovice ali ne prelazi preko,nije sjajno al sam zadovoljan samo da ne odlazi u crveno! :toothy10:

Tomy GS:
mislim naručiti stage 6 usis za peugeota svog,no imam pitanje dal moj karburator 17,5 paše na taj usu,dal moram još kakvu gumu uzet?

Lazo:

--- Citat: Tomy GS - 20 Travanj, 2010, 15:33:44 ---mislim naručiti stage 6 usis za peugeota svog,no imam pitanje dal moj karburator 17,5 paše na taj usu,dal moram još kakvu gumu uzet?

--- Kraj citata ---

23 mm čini mi se je za 19 karb, a meni je za 17.5 trebalo veći pa naruči usis sa prirubnicom koja je iduća po veličini poslje 23 mm

Tomy GS:

--- Citat: Lazo - 20 Travanj, 2010, 17:37:22 ---23 mm čini mi se je za 19 karb, a meni je za 17.5 trebalo veći pa naruči usis sa prirubnicom koja je iduća po veličini poslje 23 mm

--- Kraj citata ---
e al meni je na 17,5 karbu 23mm!!

Lazo:

--- Citat: Tomy GS - 20 Travanj, 2010, 18:12:51 ---e al meni je na 17,5 karbu 23mm!!

--- Kraj citata ---

pa onda naručiš usis sa 23 mm adapterom koji naravno dobiješ u paketu po toj cijeni, znači nemoraš kupit posebno  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju