Tehnički kutak > Tuning skutera

speedfight pitanje?

<< < (14/18) > >>

dhorvat:

--- Citat: Tomy GS - 07 Travanj, 2010, 18:04:26 ---da ne otvram novu temu.....imam problem! skuter mi se previše grije!
Dakle krenem sa skuterom (koji je potpuno hladan) i već nakon 1-2km sa normalnom vožnjom temperetatura mi već skače preko polovice,
i onda kad se vozim sa ful gasom još koji kilometar temperatura mi skoči do crvenog!
moram napomenuti da sam rastavljao klip cilindar prije nekoliko i sad sam sastavio te počeo voziti(naravno ulio sam antifriz u hladnjak),neznam sad u čem je problem ,da nije do onog zenzora temperature?)  ???

--- Kraj citata ---

A jesi odzračio sustav?  :icon_scratch:

S.F. sf2:
termostat ti je vjerojatno riknuo,ak nije on onda odzraci

dhorvat:

--- Citat: S.F. sf2 - 07 Travanj, 2010, 18:08:46 ---termostat ti je vjerojatno riknuo,ak nije on onda odzraci

--- Kraj citata ---

Valjda obrnuto. Nek prvo odzrači pa ako neće pomoći onda je zaštekao termostat.  :toothy11:

Jel znaš uopće kako odzračiti?  :dontknow:

Tomy GS:

--- Citat: dhorvat - 07 Travanj, 2010, 18:11:40 ---Valjda obrnuto. Nek prvo odzrači pa ako neće pomoći onda je zaštekao termostat.  :toothy11:

--- Kraj citata ---
A kako odračiti?? malo pojasni

S.F. sf2:

--- Citat: dhorvat - 07 Travanj, 2010, 18:11:40 ---Valjda obrnuto. Nek prvo odzrači pa ako neće pomoći onda je zaštekao termostat.  :toothy11:

--- Kraj citata ---
no obrnuto sam mislio,lapsus linguae  ::) nemam termostata vec godinama pa ne znam kak to zgleda i kak se odzraci   ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju