Tehnički kutak > Tuning skutera
speedfight pitanje?
Tomy GS:
--- Citat: Mislav46 - 30 Siječanj, 2010, 21:13:27 ---sf2 samo sa auspuhom 90km/h -naucna fantastika :laughing7:
....kada stavis ostatak mozes ganjat ove na beverlyu 500.... :notworthy:
--- Kraj citata ---
e stari,meni je serijala išla 80-85 i ne sagnut,a kamoli da sa spuhom ne bi išo!
Mislav46:
--- Citat: Tomy GS - 31 Siječanj, 2010, 21:09:55 ---e stari,meni je serijala išla 80-85 i ne sagnut,a kamoli da sa spuhom ne bi išo!
--- Kraj citata ---
ma sve ja to razumijem care, juce se vracam kuci vxr-om obide me bmw 320d na 150 i ja gas za njim, isli skoro 2 glave, a sve serijala je*ote ???
....po satu moze da pokaze 200, al sta ti to vrijedi kad te netko obide kome pise 85....
bosko_matica:
--- Citat: Tomy GS - 31 Siječanj, 2010, 21:09:55 ---e stari,meni je serijala išla 80-85 i ne sagnut,a kamoli da sa spuhom ne bi išo!
--- Kraj citata ---
hh...nema sanse,kaj vi svi imate neke trkace sf-ove!. moj hladan sf,serijala,po satovima od sr-a novog 72-73.,s tim da mjereno gps-om,taj je sr(samo zx i red sponge) iso prema njegovim cukicama mozda jedno 85, s tim da mu ja kazaljka dosla do kraja(jer je na el. motoric) i pokazivala 82 ali se jos osjecalo da ubrzava, a na gpsu je pokazivalo 79.6! Znaci moj sf niti 70 neide, a frendov sf sa zx-om ak ide mozda 75-80..puno sam reko
Drnda:
ja neznam sta vi to radite sa tim skuterima pa tako slabo idu...
Tomy GS:
onda po vašem sa kitom i setupom neide ni 80
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju