Tehnički kutak > Tuning skutera

speedfight pitanje?

<< < (6/18) > >>

doritos:
...kazaljke tako seru svima da to nije normalno, kaj je moja area kada je bila serijala sa nardom 12 frgom po satu 98kmh?? nebih rekao nikada, mozda kojih 80-85 tako da pliz , ne gledajte satove...na firefoxu imam 19frgu, malossi 70, malo dirano po usisu,vario i po satu kojih 120, znaci ja racunam 90-95 i bok...meni su bitna medju ubrzanja za po gradu kad su guzve ...

Mislav46:

--- Citat: speed - 31 Siječanj, 2010, 13:34:24 ---i na njemu laze kazaljka :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ako cemo tako laze i na autu  :toothy12: :toothy12: neznam jesi pokusao ali probaj voziti se 80km/h na vxr-u, pa ces vidit kak te nece obic ni jedna serijala 50ccm.....ja nisam imao srece, pa mi svi vise manje tocno pokazuju, ditech 85, vxr 125-130 nekima ide i 140 serijski, vx 110-115......iako sumnjam da toliko ide.... :toothy11:

....zaboravio sam dodat, primjer stare srke 50ccm imaju sat do 120 a novi do 80, polozaj na 100 na starom satu je kao na novom 80, tako da je nekad davno bilo uvjerenih kojima ide i 100 pa ih ja sasijem sa 85   :toothy3:

Ensiferum:
90 na satu e 81 po gpsu sta li vec
ako ocete po autu tu e negdi  :toothy9:

Drnda:
ja sam ocito lud ovdje.. evo primjer.. golf 4, twingo, fiat stilo. znaci svi oni na 80 kmh lazu barem 20 kmh.. e lude tvornice kako ih radi... ja sam po autu sa wild lionom(isti k. kao i seriski samo nema katalizator) isao 98 kmh, JEDAN UZ DRUGOG.. tako da pliz... nemoze lagati 20 kmh da ga jebes...

oki1983:
meni na nrg pise 120kmh po satu,i onda prodem pored mjeraca brzine(on jedino tocno moze izracunat brzinu) i izbaci mi 95kmh...isto tako je sa autom,na aurisu recimo vozim se 80 kmh on mi pokazuje 72kmh,aprilia leonardo,130kmh po satu...na mjeracu 105kmh i to je stvarna brzina!!!ama bas svi kilometar satovi lazu(ima jedna iznimka,stari fiat uno 80 kmh po satu,toliko je bilo i na mjeracu,ali to je jedini auto kojem je tocno pokazalao,vjerujem da ima neku gresku)!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju