Tehnički kutak > Tuning skutera

speedfight pitanje?

<< < (8/18) > >>

bosko_matica:

--- Citat: Tomy GS - 05 Veljača, 2010, 13:29:35 ---onda po vašem sa kitom i setupom neide ni 80

--- Kraj citata ---

nisam ja to reko nego da serijale neidu 85-90 kak vi pricate...neznam,mozda su to samo kod mene neki spori speedfighti.. :'( ..
da se i sf slozit,najboli primjer je hacov trekker...samo treba ili imat brdo para ili treba znat kaj radis

Drnda:
bosko, nije stvar kod max brzine konjaza ili neznam ni ja sto. stvar je u okretajima... ako ne znas neke osnovne stvari, informiraj se prvo...
a ako skut nije postelan ok, nemoze imati veliku krajnju....

LukyGS:
Moj speedfight sa trophyem,leovince sprinterom,19 karb,variomatom speed control, 97km/h po gpsu!.

Mislav46:
jedno je sf nafriziran a jedno je serijski, nema tog sf2 koji serijski ide preko 80, eventualno 85 sa sportskim auspuhom i malo podesen prijenos....klasa 50ccm runner,aerox,aprilia, nrg su podjednaki dok sf2 i tgb idu dosta losije......

Drnda:

--- Citat: Mislav46 - 05 Veljača, 2010, 19:15:40 ---jedno je sf nafriziran a jedno je serijski, nema tog sf2 koji serijski ide preko 80, eventualno 85 sa sportskim auspuhom i malo podesen prijenos....klasa 50ccm runner,aerox,aprilia, nrg su podjednaki dok sf2 i tgb idu dosta losije......

--- Kraj citata ---
bi li stavio 1000 kn da idu slabije???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju