Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: zastupljenost djelova na hr trzistu  (Posjeta: 13951 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
zastupljenost djelova na hr trzistu
« : 27 Siječanj, 2010, 19:13:48 »
dakle trebam vasu pomoc...

frend mi se bavi prodajom djelova za motorna vozila i posto je u italiji jako cesto, na korak je do dobivanja zastupstva za marke malossi i polini pa bi tako s njima postao distributer za hr! Sad, pomazem mu kolko mogu i kolko mi vrijeme dozvoljava i ako sve krene kak je planirano, uskoro ce pocet distribucija, al me zanima po vama, jel to isplativo i jel je to ono sto fali na trzistu? Naravno, cijene bi bile pristupacne, nebi se moralo izvana vise narucivat itd itd. Dal bi bili zainteresirani za djelove, ducan bi bio u zagorju kod nejga doma di ima kucu...naravno, bila bi moguca i dostava, slanje pouzecem i stalno bi bilo stanje na lageru, nebi se moralo ni cekat ni narucivat!

Offline shegy

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: PŽ-ZG-KA
  • Moj Skuter: aprilia sr ditek, jogurt, cr250
Odg: zastupljenost djelova na hr trzistu
« Odgovori #1 : 27 Siječanj, 2010, 19:21:31 »
zasto ne!
ako bi trgovina bila u vasoj kuci (nemorate placati najam) i ako bi bile dobre cijene,akcije,popusti,rabat--  nebi vam bilo konkurencije!    :icon_biggrin:
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 27 Siječanj, 2010, 19:23:47 »
on se vec dugo bavi prodajom djelova al ne za motore i sad me trazil da mu pomognem oko toga, pa nebi htel da ga zaj****! Idemo u italiju na dogovor uskoro pa da vidimo po kojim cijenama to mozemo dobit, naravno, skupo nebude jer je cilj bit konkurentan! :)

Offline shegy

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: PŽ-ZG-KA
  • Moj Skuter: aprilia sr ditek, jogurt, cr250
« Odgovori #3 : 27 Siječanj, 2010, 19:24:42 »
nadamo se da ce uspjeti ... i da cemo mi forumasi imati big popust  :toothy3:
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 27 Siječanj, 2010, 19:28:59 »
a u planu je puno toga, cak i neka clanstva, trazit cemo suradnju također sa moto kucama i tak...

velim, dok ne prejdemo u italiju nis se jos nezna ;) Ja ga sad nagovaram da i styling djelove pocnemo peljat...al oni su vecina iz švabije

Offline benelli

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #5 : 27 Siječanj, 2010, 19:29:13 »
ja mislim da bi bilo dobro posto nema ni jedna postena trgovina koliko ja znam u hr da ima malossi i polini,a da su cijene uredu i da ima nesto djelova na lageru,ako su ti cijene dobre nemas beda da se probitena trziste,ljepo oglas na par foruma, par cijena stavite i to je to

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #6 : 27 Siječanj, 2010, 19:38:43 »
šta se tiće polinia neznam baš da možete bit Ami Tradeu konkurencija...dobro razmislite, nije lako krenut s tim, pogotovo ak niste upoznati s tim svim glupostima šta se tiće davanja i sl., ako mislite da nemate šta izgubit, samo naprijed, takve uvijek podržavam...teško se od toga može normalno živit, nije to neka roba da to svaki dan treba...

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #7 : 27 Siječanj, 2010, 19:40:06 »
to bi bio pun pogodak sa tim dijelovima koji mi svi nabavljamo bzvz izvana , postarine, poste stalno nekaj itd...naravno ako ce te imati pravu i normalnu cijenu, dostave i to sve dogurali biste daleko idosta njih bi uzeli od vas i finu lovu zaradili a sad kolko bude od toga svega i kako sta---sretno i nadam se da ce projekt biti obistinjen :icon_thumright:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #8 : 27 Siječanj, 2010, 19:53:35 »
počnite dilat malossi, stage 6 i ove "egzotičnije" marke kojih nema na tržištu...polinija ima u AMI Tradeu i njima je teško bit konkurencija,ali sve ostalo što uvezeš će uspijet jer imaš vlastiti prostor. Ako budete išli s popularnim cijenama i eventualno ugradnjom dijelova mogli bi lijepo zaradit.
  :glasses9:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 27 Siječanj, 2010, 19:59:08 »
šta se tiće polinia neznam baš da možete bit Ami Tradeu konkurencija...dobro razmislite, nije lako krenut s tim, pogotovo ak niste upoznati s tim svim glupostima šta se tiće davanja i sl., ako mislite da nemate šta izgubit, samo naprijed, takve uvijek podržavam...teško se od toga može normalno živit, nije to neka roba da to svaki dan treba...

vjeruj mi, upoznati sm os tim ja odobro, frend pogotovo jer se dugo vec bavi trgovinom, zastupnik je za lamborghini za hrvatsku i tak...ima smisla za to, a ja isto, u pustinji bi pijeska prodal XD

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #10 : 27 Siječanj, 2010, 20:06:33 »
onda udri, samo naprijed

Offline Ice-T

• forumski skejter
  • **
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sesvete
  • Moj Skuter: Derbi GP1 250
  • Moja Kaciga: Nolan 33
  • MojSpuh: Serdarević
« Odgovori #11 : 27 Siječanj, 2010, 20:14:01 »
U potpunosti podrzavam ideju. Vise mi je dosta da motobencony nikad nista nema kad god dođem.. Imate sigurno 1 stalnog kupca ako bude tako.  :headbang: :headbang: :headbang:

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #12 : 27 Siječanj, 2010, 20:14:18 »

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #13 : 27 Siječanj, 2010, 20:17:18 »
stage6,bcd,koso.... i tu se pokusajte ubaciti,znam da je u njemackoj sjediste,ali kad malo bolje razmislis idu i te marke ko lude....stage6 ima kompletno sve vrste termo grupa,od base-a do high end-a,ja bi prije njega uzeo nego malossi,dalje spuhove dosta kvalitetne imaju,yasuni...

Offline Ice-T

• forumski skejter
  • **
  • Banned!
  • Mjesto: Sesvete
  • Moj Skuter: Derbi GP1 250
  • Moja Kaciga: Nolan 33
  • MojSpuh: Serdarević
« Odgovori #14 : 27 Siječanj, 2010, 20:23:33 »
stage6,bcd,koso.... i tu se pokusajte ubaciti,znam da je u njemackoj sjediste,ali kad malo bolje razmislis idu i te marke ko lude....stage6 ima kompletno sve vrste termo grupa,od base-a do high end-a,ja bi prije njega uzeo nego malossi,dalje spuhove dosta kvalitetne imaju,yasuni...
Koliko ja znam covjek ide u Italiju, ne u Njemacki ili Francusku tak da nis od toga. Moze i to biti ali neznam kakvi su mu planovi..  :binkybaby:

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #15 : 27 Siječanj, 2010, 22:27:29 »
Koliko ja znam covjek ide u Italiju, ne u Njemacki ili Francusku tak da nis od toga. Moze i to biti ali neznam kakvi su mu planovi..  :binkybaby:
Pa spomenuo je i tu mogucnost,ja sam mu samo prijedlog dao

Offline vx

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
« Odgovori #16 : 28 Siječanj, 2010, 00:46:53 »
mislim da nemože biti konkurecija Ami tradeu. što se tiče malossija-piaggio je uvoznik, kod nas u Splitu je koliko toliko ok, a vi gore,neznam.....

po meni bi se jedino isplatilo imati djelove sa scooter centra ,attacka. puno ekipe bi to kupovalo

ako je zastupnik za lamborgini zašto ce dilati dijelove za skuterčiće? znam, zato jer je u hrvatskoj samo 3 lamborginija. zak**ra* mu  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
« Odgovori #17 : 28 Siječanj, 2010, 01:14:36 »
neznam koliko mozete konkurirat sa malossi dijelovima, mislim cijenom, znam da su otprilike cijene u italiji 20% niže, kad bi kod vas bile takve, onda bi to imalo smisla, neznam koliko je to moguce postici..
kad smo vec kod tih egzoticnijih marki, mi u puli mozda dobijemo u jednoj trgovini ponudu stage 6, načuo sam da su pregovori pa ono drzim fige
samim time solucija imat neke brendove koje nitko ne prodaje u hr, stage6,bgm,yasuni,technigas, motorforce, nesto su razlicito od ponude ostalih, evo ja npr, nisam znao prije 4 god da postoje sve ove marke, jer nisam bio uclanjen na forum, znaci treba imat nesto sta nije polini malossi top
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #18 : 28 Siječanj, 2010, 07:31:13 »
ima vx pravo, ja bi više išao u pregovore sa scooter attackom ili centrom pa otvorio njihov dućan ovdje.

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #19 : 28 Siječanj, 2010, 09:54:30 »
treba imat ducan ko slovenci...

oni gore imaju sve ko i attack,sip,sc..