Tehnički kutak > Tuning skutera

Zveckanje!?

<< < (2/7) > >>

Mr J:
3 mogucnosti :

1) klizaci

2) nedovoljno zasarafljen variomat, tj. nesto je otraga ostalo labavo

3) bendix nije dobro sjeo ili je opruga olabavila i onda lupka

A sto je veca brzina i okretaji to ti remen ide u gornji dio polutki i onda je tada najlabaviji variomat, nema remena da ga stisne...

Rossi:
bendix sam bio izvadio skroz ,i upalio motor ,culo se opet ....jbg jedino mi ostaju klizaci ili da nesto nije zavrnuto ...variomat sam uvijek odvrto kompresorom tj pistoljem i zavrto isto....jedino ako nije sta kako sam odvrto i zavrto par puta sta olabavilo tu u tom dijelu ?? sta sve ima da olabavi ?? kad se odvrce i zavrce vario ? osim one matice na njemu naravno ???

To3cutter:
Meni se to javlja pogotovo kad je motor hladan i to  pri cca 40-50 km/h, onda prestane.

Mr J:
cuj, tu na osovini radilice su ti sljedeci uredjaji :

zupcanik od vodene pumpe, kalota - poklopac variomata na kojem su klizaci, tijelo variomata sa rolicama, ispod variomata je piksa - distanca za vanjsku polutku variomata, vanjska polutka variomata, podloska, zupcanik od kurble, matica.

Promijeni klizace pa ces vidjeti, ja sam danas dao za sp 180 za 3 klizaca 7,59 kn! u piaggiu na pescenici...

Rossi:
ma kod nas glupani ,ja otiso u piaggio servis prvo u jedan, i trazim klizace kad meni onaj..pa eto imma ja to negdje ,,samo neznam gdje,,mrsko meni to sad trazit ...ja stao gledam u lika ,,reko pa sta ti je poso j**** te nenormalna....odem u drugi servis piraggio trazim isto klizace ,lik meni govori sta ti je to ...i ja njemu objasnim lijepo na  poklopcu variomata one tri plastikice crne sto idu na V slovo ,ma kakvi lik gleda u mene koda sam ga pito da mi kaze kako se pravi nuklearna :D eto ko radi i kako radi u ovim servisima ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju